DoğuamaBatı
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,288
https://oyuncukoltugum.com/alisveris/page/2/ site veya koltuklar güvenilir mi acaba bilemedim internete hiçbir inceleme bulamdım sizce nasıl.
İnternete yok işte inceleme video flnGerçekten sağlam duruyor. Biraz video ve kullanıcı testleri izlemek lazım.
Rahatlık olarak nasıl malzeme kalitesi falanmerhabalar perşembe akşamı a serisi üründen bir tane aldım cuma sabahı kargolandı cumartesi sabahı elime ulaştı herhangi bir sorun çıkmadı gayet kullanışlı arkadaşlar sorusu olan varsa cevaplayabılirim
Görünüşü gayet güzel duruyor eğer ürün göründüğü gibi ise alınabilirhttps://oyuncukoltugum.com/alisveris/page/2/ site veya koltuklar güvenilir mi acaba bilemedim internete hiçbir inceleme bulamdım sizce nasıl.
kalite güzel arkadaşlar rampage koltukları da kullandım cevremde deneyimleme şansım oldu şokta satılan rampagelere bin basar xdrive 15 li den daha buyuk bır urun 180 boyum var boyun yastıgı tam boynuma denk gelıyor ona gore yorum yapabılırsınız kendınıze hıcbır deforma olmadan geldı kargoda kutulama saglamdı , üründe dedğim gibi tabıki bir msi koltuğu vb etmez ama piyasada bilinen 1500 e kadar xdrive 15li rampage , seduna, koltuklarından kat kat ıyı emın olun zaten bu satıcı fırma rampage ürünlerini üreten firmadır satıcıyla ıletısıme gecıp fotograf ıstersenız sıze fabrıkanın fotografını da atar , rampage koltuklarla aynı fabrıkadan cıkmıs oluyor bu koltuk . 850 ye daha iyisi yok hatta 1500 e kadar yok cok aratsırma yaparak akldım gerek ıkıncı el gerek sıfır . inanin en iyi fiyat performans urunu budur , internet sıtesınden aldıgınızda 14 gun ıcınde zaten ıade edebılıyorsunuz bır sorun olursa ıade edersınız .
Forumda alan vardı sağlam demişti kendisi xrover için istanbulda falan yaşıyorsan depoya gidip inceleyip alabiliyormuşsunuz![]()
EXVEGA Andromeda 2024 Premium Kumaş Masajlı Profesyonel Oyuncu Koltuğu Siyah
Andromeda Kumaş Oyuncu Koltuğu ile rakiplerinizi geride bırakın ! İyi malzemelerden üretilir ve benzersiz konfor sunar.exvega.com
Bu ürün ile karşılaştırılır mı bilemiyorum ama şu an bu koltukları araştırıyordum sizce bu koltuğu almak yerine xrover almalı mıyım?
![]()
XROVER PRO SERİSİ RED - Oyuncu Koltuğum
✅HAYALLERİNİ ERTELEME HAREKETE GEÇ! ✅XROVER’LAR SİZLERİ BEKLİYOR STOKLAR TÜKENMEDEN ELİNİ ÇABUK TUT! ✅XROVER OYUNCU KOLTUKLARININ TEKNİK BİLGİLERİ.. ✅VÜCUT YAPISINA GÖRE TAM ORTOBETİK ✅BEL VE BOYUN MİNDERLERİYLE RAHAT VE KONFORLU BİR OTURUM SAĞLAR ✅ÖZEL YUMUŞAK DOKUSUYLA 3D (yukarı-aşağı...oyuncukoltugum.com
Kırklareli'ndeyim ben de buralarda yok herhalde bakmam pek mümkün değil bu ikisi arasında kaldım bendeForumda alan vardı sağlam demişti kendisi xrover için istanbulda falan yaşıyorsan depoya gidip inceleyip alabiliyormuşsunuz