Neler Yeni

XROVER oyuncu koltuğu Alınır mı?

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Takip fiyatlarda uygun modellerde güzel iş yaparsa bende alayım✌️ araştıralım siteyi.

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
Gerçekten sağlam duruyor. Biraz video ve kullanıcı testleri izlemek lazım.

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Berk Özdemir
merhabalar perşembe akşamı a serisi üründen bir tane aldım cuma sabahı kargolandı cumartesi sabahı elime ulaştı herhangi bir sorun çıkmadı gayet kullanışlı arkadaşlar sorusu olan varsa cevaplayabılirim

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
merhabalar perşembe akşamı a serisi üründen bir tane aldım cuma sabahı kargolandı cumartesi sabahı elime ulaştı herhangi bir sorun çıkmadı gayet kullanışlı arkadaşlar sorusu olan varsa cevaplayabılirim
Rahatlık olarak nasıl malzeme kalitesi falan

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
Mümkünse detaylı resim paylaşırsın göründüğü gibimi sağlam ulaştım kalitelimi

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Berk Özdemir
kalite güzel arkadaşlar rampage koltukları da kullandım cevremde deneyimleme şansım oldu şokta satılan rampagelere bin basar xdrive 15 li den daha buyuk bır urun 180 boyum var boyun yastıgı tam boynuma denk gelıyor ona gore yorum yapabılırsınız kendınıze hıcbır deforma olmadan geldı kargoda kutulama saglamdı , üründe dedğim gibi tabıki bir msi koltuğu vb etmez ama piyasada bilinen 1500 e kadar xdrive 15li rampage , seduna, koltuklarından kat kat ıyı emın olun zaten bu satıcı fırma rampage ürünlerini üreten firmadır satıcıyla ıletısıme gecıp fotograf ıstersenız sıze fabrıkanın fotografını da atar , rampage koltuklarla aynı fabrıkadan cıkmıs oluyor bu koltuk . 850 ye daha iyisi yok hatta 1500 e kadar yok cok aratsırma yaparak akldım gerek ıkıncı el gerek sıfır . inanin en iyi fiyat performans urunu budur , internet sıtesınden aldıgınızda 14 gun ıcınde zaten ıade edebılıyorsunuz bır sorun olursa ıade edersınız .

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
kalite güzel arkadaşlar rampage koltukları da kullandım cevremde deneyimleme şansım oldu şokta satılan rampagelere bin basar xdrive 15 li den daha buyuk bır urun 180 boyum var boyun yastıgı tam boynuma denk gelıyor ona gore yorum yapabılırsınız kendınıze hıcbır deforma olmadan geldı kargoda kutulama saglamdı , üründe dedğim gibi tabıki bir msi koltuğu vb etmez ama piyasada bilinen 1500 e kadar xdrive 15li rampage , seduna, koltuklarından kat kat ıyı emın olun zaten bu satıcı fırma rampage ürünlerini üreten firmadır satıcıyla ıletısıme gecıp fotograf ıstersenız sıze fabrıkanın fotografını da atar , rampage koltuklarla aynı fabrıkadan cıkmıs oluyor bu koltuk . 850 ye daha iyisi yok hatta 1500 e kadar yok cok aratsırma yaparak akldım gerek ıkıncı el gerek sıfır . inanin en iyi fiyat performans urunu budur , internet sıtesınden aldıgınızda 14 gun ıcınde zaten ıade edebılıyorsunuz bır sorun olursa ıade edersınız .

Bu ürün ile karşılaştırılır mı bilemiyorum ama şu an bu koltukları araştırıyordum sizce bu koltuğu almak yerine xrover almalı mıyım?

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........

Bu ürün ile karşılaştırılır mı bilemiyorum ama şu an bu koltukları araştırıyordum sizce bu koltuğu almak yerine xrover almalı mıyım?

Forumda alan vardı sağlam demişti kendisi xrover için istanbulda falan yaşıyorsan depoya gidip inceleyip alabiliyormuşsunuz

MTBC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
847
İsim
Mehmet Türker BAYRAKTAR
Forumda alan vardı sağlam demişti kendisi xrover için istanbulda falan yaşıyorsan depoya gidip inceleyip alabiliyormuşsunuz
Kırklareli'ndeyim ben de buralarda yok herhalde bakmam pek mümkün değil bu ikisi arasında kaldım bende

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,711
Üyeler
166,070
Son üye
Kaplan0671
Top Bottom