Avrupa Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
14,541
Sadece merak ettim.
Bana göre tek kelime ile barbarlar.
Ne derseniz deyin bana göre barbarlar ve şuan iyi durumlarını da barbarlıklarına bağlıyorum .
Ciddi olun.
Merak etitm sadece tartışalım sıkıldım :)

Doğudan daha gelişmişler işte. Bizlere göre kat kat güçlüler.

Sadece merak ettim.
Ne derseniz deyin bana göre barbarlar ve şuan iyi durumlarını da barbarlıklarına bağlıyorum .
Ciddi olun.
Avrupa dünyanın cennetidir

Doğudan daha gelişmişler işte. Bizlere göre kat kat güçlüler.
Bunun kaynağını sorguladın mı?
İşte gelişmeleri zamanındaki barbarlıkları ile mümkün oldu.

Şuan dünyada sözde çağdaş, çok gelişmiş olan Avrupa. Zamanında sömürge ve barbarlık yapmasalardi bizden pek farkları olmaz di.

Şuan dünyada sözde çağdaş, çok gelişmiş olan Avrupa. Zamanında sömürge ve barbarlık yapmasalardi bizden pek farkları olmaz di.
Yani mesela zamanında felsefe ekonomik olarak iyi olan iyonya ve yunan devletlerince çıktı.
Eğer bir insan temel ihtiyaçlarını karşılamakta sorun çekmiyorsa orada bilim çıkıyor ve düşünme.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zamanındaki Sömürgecilik ve hala devam eden sözde kendilerini yönetemiyor bahanesi verip aslında sömürme yapmaları. Diplomasi anlamında daha zeki insanların olması. Daha da iyisi arap yok.
Bunu fransa aşırı yapıyor.
Diğerlerine oranla halen sömürüyorlar diğerleri durdu en azından bir seviyede ama halen sömürgelerinden para üstüne para alıyorlar.

Sadece merak ettim.
Ciddi olun.
Geçmişten , şuana kadar bakacak olursak çok rez*iller .
Onlara sorarsan en gelişmiş , en medeni , insan haklarına saygılı , olarak tanımlarlar. Fakat derinine inince alakaları bile yok. (Çoğul olarak konuşuyorum. Büyük Avrupa devletlerinden bahsediyorum). En basit örnek. Dünyadaki en büyük ırkçılık bence şuan orada.
Şimdi diyen şöyle diyenler olacak. Teknolojileri çok iyi. Herkes refah içinde. Dünyada söz sahibiler falan. Bırakın bu ayakları. Zamanında bende sömürgecilik yapsaydım , insanları yurtlarından zorla ayırıp kölelik yaptırsaydım , devletlerin içişlerine girip parçalasaydım, benimde durumum şuan böyle olurdu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,212
Üyeler
196,916
Son üye
hardpolo
Geri