Oyun önerisi/tavsiyesi

Reaksiyon skoru
0
Selam arkadaşlar. Ben küçüklüğümde uzun yıllar minecraft oynamış bir insan olarak haliyle minecraft'ı çok seviyorum. Tabi o zamanlar elimde bir pc yoktu bende tabletten oynuyordum.
Neyse aradan yıllar geçti, iyi bir sistem topladım. Ama bir sorun vardı, ne Steam'den ne Epic'den haberim vardı. O zamanlar oyunları google'dan indirilebilen ve mobil markette olan bir şey sanıyordum.
Böylelikle Youtube'dan araştırma yaparken CS:GO ile karşılaştım. Oyunu indirmem için hesap istiyordu steam, tabi steam ne haberim yok vs... Sonrasında steam'de farklı oyunlar olduğunu ve bir oyun platformu olduğunu keşfettim. Ama bir sorun vardı, tüm oyunlar ücretli ve pahalıydı. Bende bir yıl boyunca CS oynadım. Haliyle tek oyun o diğerleri paralı yani benim için yok, benimde oyun kültürüm gelişmedi.
Şu an lise 1 'im ve ne tür oyunlar seversin dediklerinde bilmiyorum diyorum. CS ve Valo tarzı oyunlar beni baydı. RDR2 oynamıştım bi ara ama o da sıktı.
Bana ne tür oyunlar önerirsiniz?

m&b bannerlord
bf1 ve bf5
bunları tavsiye edebilirim oyun alırken steam indirimlerini bekleyebilirsin

ayrıca bol ve boş vaktin varsa Rust tavsiye ederim özellikle arkadaşlarla oynamanı tavsiye ederim benim arkadaşım yok oynayan ama discord sunucularından bulabilirsin

m&b bannerlord
bf1 ve bf5
bunları tavsiye edebilirim oyun alırken steam indirimlerini bekleyebilirsin

ayrıca bol ve boş vaktin varsa Rust tavsiye ederim özellikle arkadaşlarla oynamanı tavsiye ederim benim arkadaşım yok oynayan ama discord sunucularından bulabilirsin
Sağol, Warband'ı denedim ama gerek grafiksel gerek oynanış anlamında beğenmedim sence Bannerlord'u beğenir miyim?

Selam arkadaşlar. Ben küçüklüğümde uzun yıllar minecraft oynamış bir insan olarak haliyle minecraft'ı çok seviyorum. Tabi o zamanlar elimde bir pc yoktu bende tabletten oynuyordum.
Neyse aradan yıllar geçti, iyi bir sistem topladım. Ama bir sorun vardı, ne Steam'den ne Epic'den haberim vardı. O zamanlar oyunları google'dan indirilebilen ve mobil markette olan bir şey sanıyordum.
Böylelikle Youtube'dan araştırma yaparken CS:GO ile karşılaştım. Oyunu indirmem için hesap istiyordu steam, tabi steam ne haberim yok vs... Sonrasında steam'de farklı oyunlar olduğunu ve bir oyun platformu olduğunu keşfettim. Ama bir sorun vardı, tüm oyunlar ücretli ve pahalıydı. Bende bir yıl boyunca CS oynadım. Haliyle tek oyun o diğerleri paralı yani benim için yok, benimde oyun kültürüm gelişmedi.
Şu an lise 1 'im ve ne tür oyunlar seversin dediklerinde bilmiyorum diyorum. CS ve Valo tarzı oyunlar beni baydı. RDR2 oynamıştım bi ara ama o da sıktı.
Şuan oyun alacak mısın alacaksan ne kadar bütçen var

Sağol, Warband'ı denedim ama gerek grafiksel gerek oynanış anlamında beğenmedim sence Bannerlord'u beğenir miyim?
ben warbanda göre ekstra bi şey göremiyorum ama warbandıda severek oynadıgım için tavsiye ettim warbandın cilalanmış haline benziyor

oyunlar pahalı olduğu için ben birazcık oynanış videosu izleyip oyunu sevebilirmiyim diye bakıp öyle alıyorum

Açık dünya RPG seversen Skyrim
hayatta kalma istersen the long dark, the forest, dont starve together

RPG ne demek:D? Şahsen aklıma Roketatar geliyor :d
yani kendi karakterini kendin oluşturabilirsin skyrim de.
İster bir savaşçı ol, ister büyücü ol, ister avcı ol sana kalmış. Tabii mod kurmayı da öğrenirsen çok daha eğlenceli olur.

Oynayıp begendiklerim bazıları

Cyberpunk 2077
GTA 5
Whitcher 3
Forza 4
Battlefield V ve 1
Call of duty modern Warfare 2019
Mafia: Definitive Edition
Red Dead Redemption 2
Far Cry 3
Assassins Creed Odysses
Ets 2
Resident Evil 3
Control
Rocket lig (Kim Jong-Un)
Hitman 2 ve 3
DEATH STRANDING
HORİZON
God of War
SKYRİM ( taşlar yerine oturmaya başladı)
Metro

Daha yazacaktım elim yoruldu

Rainbow Six Siege
AION

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,219,503
Üyeler
197,700
Son üye