easter games 3060 sistem

İşlemci az da olsa darboğaz yapıyor. Psu yeterli bende aldım sistemi. Hayırlı olsun sizede.3600 e stok soğutucu yetmiyor onu değişecem Güzel bir soğutma a bulup indirimde felan

Anakart bir tık sıkıntı onun dışı problem olmaz. Anakart o kadar da çok sıkıntı yapmaz ama o kadar da iyi değil.
3600 gibi bir İşlemciye stok soğutucu yetmez. Daha iyi bir soğutucu alınırsa gayet iyi sistem.
Fiyatı da uygun.

İşlemci az da olsa darboğaz yapıyor. Psu yeterli bende aldım sistemi. Hayırlı olsun sizede.3600 e stok soğutucu yetmiyor onu değişecem Güzel bir soğutma a bulup indirimde felan
kasa çok güzel duruyor soğutucu konusuna bakacağım bende teşekkürler size de hayırlı olsundarboğaz etki eder mi acaba
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Anakart bir tık sıkıntı onun dışı problem olmaz. Anakart o kadar da çok sıkıntı yapmaz ama o kadar da iyi değil.
3600 gibi bir İşlemciye stok soğutucu yetmez. Daha iyi bir soğutucu alınırsa gayet iyi sistem.
Fiyatı da uygun.
anakart ne gibi sıkıntı acaba bilmediğimden soruyorum da

anakart ne gibi sıkıntı acaba bilmediğimden soruyorum da
Çok ısınabilir yükteyken.
VRM'ler fazla ısınabilir çünkü İşlemci güçlü Ekran Kartını besleyeyim derken çok ısınacaktır.
Çok sıkıntı çıkartmaz ama o kadar iyi de değil.
Soğutucu alırsanız çok sıkıntı çıkarmaz.

VRM'ler fazla ısınabilir çünkü İşlemci güçlü Ekran Kartını besleyeyim derken çok ısınacaktır.
sadece ryzen 3.nesil işlemcileri destekliyormuş bilmiyordum vallahi neyse işlemci değiştirdiğimde anakartta değişecek mecbur :D

Pek sorun olmaz overlock yaparsa zorlar o zamanda 240 lik sıvı soğutma alır biseycik olmaz fiyata bulmak zor hocam

5.nesil takabilirsin.
gerçekten mi bi arkadaş sadece 3.nesile kadar uyumlu diyordu ama

Pek sorun olmaz overlock yaparsa zorlar o zamanda 240 lik sıvı soğutma alır biseycik olmaz fiyata bulmak zor hocam
oc ile işim yok reis zaten dümdüz sıkıntı çıkarmazsa bence de bedava sistem

gerçekten mi bi arkadaş sadece 3.nesile kadar uyumlu diyordu ama

oc ile işim yok reis zaten dümdüz sıkıntı çıkarmazsa bence de bedava sistem
Aynen öyle hayırlı olsun

Geri