🔥İndirim Amazon Cloud II 659 TL ( Yeni indirim )

berke.

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,179
Bana göre dolar kuruna göre bu fiyata kaçmaz alanlara şimdiden hayırlı olsun.

Ekler

• Screenshot 2021-11-15 005537.png
    Screenshot 2021-11-15 005537.png
    40.2 KB · Hit: 442
Bana göre dolar kuruna göre bu fiyata kaçmaz alanlara şimdiden hayırlı olsun.
Almayı çok istiyorum ama bıktım artık şu kulaklık kısmı sabit kulaklıklardan o 45 derece dönme artık benim için bir kriter oldu

Elde para yok abi...

Bu aralar forumda ve sağda solda hep karşıma çıkıyor bu kulaklık çokta hastası var anladığım kadarıyla, bu fiyat bandında direkt önereceğiniz kulaklık bu mudur peki?

Bu aralar forumda ve sağda solda hep karşıma çıkıyor bu kulaklık çokta hastası var anladığım kadarıyla, bu fiyat bandında direkt önereceğiniz kulaklık bu mudur peki?
Eğer rekabetçi oyunlar oynayacaksanız Razer blackshark v2 x veya indirime girince Cloud 2 öneririm.

Bi süredir bu fiyat aralığında kulaklık arıyorum da cloud 2 den iyisi yok sanırım

Evet öyle bu fiyata kesin kaçırılmamalı.
Yaklaşık 4 yıldır cloud silver kullanıyorum ara ara cızırtı olmaya başladı. Wireless kulaklık düşünüyordum da fiyatlar çok artmış. Cloud 2 yi alırım herhalde

Yaklaşık 4 yıldır cloud silver kullanıyorum ara ara cızırtı olmaya başladı. Wireless kulaklık düşünüyordum da fiyatlar çok artmış. Cloud 2 yi alırım herhalde
Demek ki kaderlerimiz aynıymış bendede cızırtı sorunu başladı o yüzden cloud 2 ye geçtim, biraz konu dışı olacak fakat bir de sipariş verirken soy adımı girmeyi unutmuşum adresim ve telefon numaramda bir sorun yok sıkıntı olur mu?

Geri