Almayı çok istiyorum ama bıktım artık şu kulaklık kısmı sabit kulaklıklardan o 45 derece dönme artık benim için bir kriter olduBana göre dolar kuruna göre bu fiyata kaçmaz alanlara şimdiden hayırlı olsun.
Eğer rekabetçi oyunlar oynayacaksanız Razer blackshark v2 x veya indirime girince Cloud 2 öneririm.Bu aralar forumda ve sağda solda hep karşıma çıkıyor bu kulaklık çokta hastası var anladığım kadarıyla, bu fiyat bandında direkt önereceğiniz kulaklık bu mudur peki?
Yaklaşık 4 yıldır cloud silver kullanıyorum ara ara cızırtı olmaya başladı. Wireless kulaklık düşünüyordum da fiyatlar çok artmış. Cloud 2 yi alırım herhaldeEvet öyle bu fiyata kesin kaçırılmamalı.
Demek ki kaderlerimiz aynıymış bendede cızırtı sorunu başladı o yüzden cloud 2 ye geçtim, biraz konu dışı olacak fakat bir de sipariş verirken soy adımı girmeyi unutmuşum adresim ve telefon numaramda bir sorun yok sıkıntı olur mu?Yaklaşık 4 yıldır cloud silver kullanıyorum ara ara cızırtı olmaya başladı. Wireless kulaklık düşünüyordum da fiyatlar çok artmış. Cloud 2 yi alırım herhalde