Steam Karşılıklı Profil Ödülü Gönderelim

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
61,530
Arkadaşlar Steam puanlarımı harcayacak yer bulamıyorum. Karşılıklı olarak profil hediyesi atmak isteyenler bu konunun altına yazsın.
Steam Profilim hakkımda kısmında mevcut. Konunun altına hangi profil ödülünü attığınızı söyleyip Steam Profil linkinizi bırakın. Aynısını bende atayım.
Birbirinize de atabilirsiniz.

Son düzenleme:
Arkadaşlar Steam puanlarımı harcayacak yer bulamıyorum. Karşılıklı olarak profil hediyesi atmak isteyenler bu konunun altına yazsın.
Steam Profilim hakkımda kısmında mevcut. Konunun altına hangi profil ödülünü attığınızı söyleyip Steam Profil linkinizi bırakın. Aynısını bende atayım.
Nasıl atıyoruz

Nasıl atıyoruz
Ödül atmak istediğin kişinin profiline giriyorsun. Şurada ki sarı ödül işaretinden istediğin ödülü atıyorsun.

1636936495453.png

Bende zaten eklisin sen bana at bende sana atarım. En ucuzlardan at pahalı olanlardan atarsan karşılık veremem.

Attığımız Puanla Sen Attığında Gelen Puan Aynıysa Atarım Galiba 300 Puanlık Kalp Atınca Karşıya 100 Puan Gidiyordu Yanlış Bilmiyorsam En Azından Bana Ödül Attıklarında Öyle Geliyor.

Tamam bana şaklaban ödülünü gönder sonra 600 puanlık 1 tanesini seç
2.200 puanım var 2-3 tane daha atabilirim.

Puuu vatan hayini, o kadar cs oynadık.
CS oynamadım ki hiç. ''Fena'' ödülünü attım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamam bana şaklaban ödülünü gönder sonra 600 puanlık 1 tanesini seç
2.200 puanım var 2-3 tane daha atabilirim.
Şaklaban attım bi tane.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Attığımız Puanla Sen Attığında Gelen Puan Aynıysa Atarım Galiba 300 Puanlık Kalp Atınca Karşıya 100 Puan Gidiyordu Yanlış Bilmiyorsam En Azından Bana Ödül Attıklarında Öyle Geliyor.
Sana da kalp attım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,237
Üyeler
183,962
Son üye
v3ys7
Geri