Arkadaşlar Ram alacağım tavsiye.

bence bütçeniz varsa size önerilen ram i kullanıyorum iyi bi ram o ramdan 2 tan alın eskisini satın daha stabil çalışır ama isterseniz 1 adet alın o da yeterli olur :)

bence bütçeniz varsa size önerilen ram i kullanıyorum iyi bi ram o ramdan 2 tan alın eskisini satın daha stabil çalışır ama isterseniz 1 adet alın o da yeterli olur :)
O kadar bütçem yok elimdeki rami satabilirsem alabilirim. Ben şimdi eğer bu önerilen ram ile elimdeki rami takarsam dual channel performansı yakalar mıyım?

sanırım alamasın modeler farklı olduğu için ama elindekini satıp 2 tane alabilirsin yada sana önerdiklerinden 2.el alırsan dual channel performansını yakalarsın yada elindeki ramin 2.elini bulup al ama ilk dediğim daha mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sanırım alamasın modeler farklı olduğu için ama elindeki yami satım 2 tane sana önerdiklerinden alırsan dual channel performansını yakalarsın yada elindeki ramin 2.elini bulup al ama ilk dediğim daha mantıklı
sanırım alamasın modeler farklı olduğu için ama elindeki yami satım 2 tane sana önerdiklerinden alırsan dual channel performansını yakalarsın yada elindeki ramin 2.elini bulup al ama ilk dediğim daha mantıklı

Hangi model RAM'den alacaksan al ama almadan önce mevcut anakartının bellek destek sayfasında uyumlu olup olmadığına dikkat et. XMP açmak istediğin zaman benim gibi sorun yaşama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,181,923
Üyeler
187,588
Son üye
lewro
Geri