Yardım CS-GO'da Gereksiz VAC Yemek

Rehber Derken Ben Rehber Diye Bişey Nasıl Yapıldığını Bilmiyorum Rehber Değilki Hem Bu
IMG_20211118_002845.jpg

Güzel Rehber Her Harfi Büyük Yazmayın Lütfen

Vhat Aga İnan Nasıl Yaptım ben Dahi Bilmiyorum Ben Sadece Konu Başlığını Girdim Tab Basıp Alta İndim Yazımı Yazım Alttan Konutu Aça Tıkladım Nasıl Kaldırılır Bi Söylersen Kaldıram Da İnsanlara Ayıp Olmasın
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Güzel Rehber Her Harfi Büyük Yazmayın Lütfen
Alışkanlığım Hocam Yapacak Bişey Yok Elden Bişey Gelmiyor Diğer Türlü Beklersiniz 3 Saat

VAC açılmaz. Haklı olsan dahi.
Tmm O Zaman İtirafımdır Ben Haklı Yedim Tek Suçum Geçen Gün Bir Adama "Ez Game" Yazmaktı, Bu 😄

En Yakın Zamanda Yayın Sırasında Oynamıştım Ve Arkada Çalışan Bir Sürü Program Vardı Yok Ses Programı, Epic Game + İndirmeleri, Yok Yayına Ses programından Sesimin Gitmesini Sağlayan Ayrı Bir Program, Yok OBS (ekran Paylaşma İle Paylaşmıştım Diğerlerinde Olmuyor Diye), Yok Kaspersky Antyvirus programı, Yok X Mouse Vardı Minecraft Da Kullanma İçin Mi Ne Açmıştım Cs Geçerken Kapamayı Unutmuştum İlk Başlarda Sonra Farkedince kapadım Belki Ondan Olabilir Yani Şimdilik Hatırladığım Bunlar Vardı

Bu Arada Vac'e Gelen Son Güncelleme İle Birlikte Arka Planda Çalışan Programlardan Ban Yiyebiliyorsun Senin Dediğin Doğru Bir Yana Ama Genel Olarak Ban Yiyenler Hileler Yani Ama Bazen Vac Sapıtım Hile Açmayana Da Ban Atabiliyor Doğrudur

Bişey Soracam Peki Bu Vac Açılır Mı Açılmaz Mı Ben Haklı İsem Eğer ki
VAC hiçbir şekilde açılmaz. Haklı olsan dahi.

Bu zamana kadar şu csden bi ban yemeyen benim herhalde 1500 saatim var bizim de çok iyi oynadığımız günler oldu ama gene bir şey olmadı herkes vac yiyor ama hile açmadığını söylüyor başka insanlara neden olmuyor bu bilmiyorum ilginç gerçekten

Bu zamana kadar şu csden bi ban yemeyen benim herhalde 1500 saatim var bizim de çok iyi oynadığımız günler oldu ama gene bir şey olmadı herkes vac yiyor ama hile açmadığını söylüyor başka insanlara neden olmuyor bu bilmiyorum ilginç gerçekten
Bende Aynı Seningibiydim Ama Sonrasında Başta Da Dediğim Gibi Cidden Bilmediğim Bir Sebepten Ötürü Vac Yedim Hayır Düşünüyorum Yaptığım Bir Şey De Yok Çok Garip Yani

Deme Be Hocam Neden Açmıyorlar Peki Hiçbirşey Yapmamış olsam Da Bildiğin Para Hırsızlığı Hocam Yani

Merhabalar CS-GO'da VAC Yemişim Nadiren Girip Oynadığım Bir Oyundur Kendisi Sadece Kafa Dağıtmak İçin Girerim Gayet Güzel De Oynarım Yalnız İnsanları Çıldırtacak Derecede İddialı Oynarım Fakat Başdada Dediğim Gibi VAC Yemişim Ve Bir Sebep Yok Açıkçacı Vac Yemem İçin Sadece Başlatıcı Komutlarından Şüpheleniyorum Orada Da -novid-tickrate 128 komutları Var Sizce Neden Olabilir Açıklama Falan Da Alamadım Hani Defalarca Kez Banlandım Ama Geri Açıldı İtiraz Ederek Açtırdım İnceleme İle Bu Açılmayacak Kalıcı Bir Ban Diye Yazı Da Yazmışlar Biraz Sinirim Bozuldu Açıkçası Zamanında 25TL Falan Verip Almıştım Şimdi 125Tl Verip Geri Tekrardan Almam Açıkçası Benim İçin Pek De Bişey Değişmez Onun yerine Başka Oyun Oynamam Da (Sadece Kendimi Bildim Bileli 1.3-/-1.4-/-1.5-/-1.6 İle Geçti Ve Gayet Sevdiğim Bi Oyundan Vazgeçmiş Olurum Ki Ozamanlarda Da İnsanları Serverlarda Deli Ederdim Banlanana Kadar Giderdi Bunlar) Sadece Neden Banlanmış Olabilirim Durduk Yere Merak Ettim Saçma Geldi Ve Bende Böyle Bi Konu Açmak İstedim Sebep Bu
CS:GO'da sadece hile açarsan ban yersin. (Denedim) İllaki hile ile bir bağlantısı vardır hesabının. Başka bir hesapta hile açmışsındır o hesabının epostası ile aynıdır falan filan. Ayriyeten steam destek'e yine de talep oluşturmanı öneririm. Haksızsa kaldırılır bir ihtimal.

Hile açmadan vac yiyen yoktur bana göre.

Haklı olursa açılır. Gerekli şekilde steam destek tarafından inceleniyor çünkü her talep. Yani adamlar öylesine bakmıyor taleplere. Gerçekten incelenip belirli bir süre sonra yanıt veriyorlar.

CS:GO'da sadece hile açarsan ban yersin. (Denedim) İllaki hile ile bir bağlantısı vardır hesabının. Başka bir hesapta hile açmışsındır o hesabının epostası ile aynıdır falan filan. Ayriyeten steam destek'e yine de talep oluşturmanı öneririm. Haksızsa kaldırılır bir ihtimal.

Hile açmadan vac yiyen yoktur bana göre.

Haklı olursa açılır. Gerekli şekilde steam destek tarafından inceleniyor çünkü her talep. Yani adamlar öylesine bakmıyor taleplere. Gerçekten incelenip belirli bir süre sonra yanıt veriyorlar.
Steam Destekten En Son Vac Yasağı Hakkında Bilgi Almak istiyorumdan bildirdim Ama Geri Dönüş Yapılmayacaktır Diyor Ama

Steam Destekten En Son Vac Yasağı Hakkında Bilgi Almak istiyorumdan bildirdim Ama Geri Dönüş Yapılmayacaktır Diyor Ama
Genelde Arkadaşlarımın Hesaplarından Oynardım Ciddi Bir Şekilde Oynayacaksam Hem Onlar Rekabetcide Gelişsinler Hem Ben Gelişeyim Diye Ama Banlanmalar Olduğunda Genelde Onlar Hallederdi Kendi Hesapları Olduklarından (Kendi Hesabımda Rekabetci Girmeme Gibi Bir Yemin Etmiştim Zamanında Neden Yaptıpım Kişisel Ama Büyük Bir Yemin Etmiştim Ondan Dolayı Girmiyorum Onun Yerine Arkadaşlarımın Yan Hesaplarını Kullanıyorum)

Genelde Arkadaşlarımın Hesaplarından Oynardım Ciddi Bir Şekilde Oynayacaksam Hem Onlar Rekabetcide Gelişsinler Hem Ben Gelişeyim Diye Ama Banlanmalar Olduğunda Genelde Onlar Hallederdi Kendi Hesapları Olduklarından (Kendi Hesabımda Rekabetci Girmeme Gibi Bir Yemin Etmiştim Zamanında Neden Yaptıpım Kişisel Ama Büyük Bir Yemin Etmiştim Ondan Dolayı Girmiyorum Onun Yerine Arkadaşlarımın Yan Hesaplarını Kullanıyorum)
Genelde De Ciddi Bir Oynayıştan Sonra "Ban Yedim (Yine)" Diye Mesaj Atarlar Bana Ve Bu Güne Dek Neden Yediğimi Bilmiyorum Yani Ve Bu Ban Olayında Yazan Tarihte Sanırım Kuzenimle Değişmeli Kapışıyorduk Bir Ben Bir O Diye Ve Cidden Bi Ara Dalıp Ciddi Oynayışımı Sergilemiştim Ondan Olabilir. (oyüzden Kendi Hesabımda Ciddi Oynayamıyorum Ban Yememek İçin İstersen Bir Ara Oynayalım Ama Lütfen Ban Yemeyeceğimiz Bir Yere Girelim Çünkü Malum Yani Tekrar Uğraşmak Olmaz)

Son düzenleme:
cs go da hile açan ban yemiyor sen nasıl becerdin. Nasıl bir şey kullandın xD

cs go da hile açan ban yemiyor sen nasıl becerdin. Nasıl bir şey kullandın xD
Aga Valla Ben De Bilmiyorum Ya.a.a.a.

Lan Şimdide ETS2 Den Ban Yedim Ne Oluyor Birden Oyun Kapandı Ekranıma Bişey Geldi Hileden Koruma Sistemimiz Sisi Zamanında Durdurduğu İçin Şanslısınız Lütfen Bir Daha Hile Kullanmayınız Diye Uyarı Geldi ETS2 Giremiyorum Çıldırıcam

Aga Valla Ben De Bilmiyorum Ya.a.a.a.

Lan Şimdide ETS2 Den Ban Yedim Ne Oluyor Birden Oyun Kapandı Ekranıma Bişey Geldi Hileden Koruma Sistemimiz Sisi Zamanında Durdurduğu İçin Şanslısınız Lütfen Bir Daha Hile Kullanmayınız Diye Uyarı Geldi ETS2 Giremiyorum Çıldırıcam
Oookay Düzeldi Tmm Bi An Dedim Bundan Nasıl Banladım Organ Çocugu Diye Evde Bağırarak Çığlık Attım (Elrean Misali) Sonra Steame Yazdım Şimdi Düzeldi Ama Bi Sinirlenip Korkmadım Deil

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,006
Üyeler
184,092
Son üye
Trezzy
Geri