Bozulan bilgisayarımın tamirine 2.700₺ vermeye değer mi?

KomiserV

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba benim laptopumun kısa devre sorunu vardı bende bunun üzerine birkaç bilgisayarcıya gittim onarmak için ama ikiside bana anakarttaki işlemciyi besleyen ciplerin yandığını söyledi yani düzeltilemez bende bunun değiştirebilirmiyiz sordum malesef ki kendimde baktım internette hiç bir yerde benim aradığım ana kart yoktu bu yüzden mecbur olarak laptopun servisini aradım onlarda varmış ama değiştirme fiyatı 2700 tl di bende bilemedim ne yapmalıyım diye lap topun özellikleri şunlar;
İ5 7200U 2,5GHz
Nvidia 940 MX 2 gb
8+8 16 gb ram 2133 MHz
1 tb hardisk
250 gb ssd (tam hatırlamıyom)
Sizce değer mi tamir etmeye?

Kanka kullanıyorsan mecbur yaptırıcaksın zaten 2700tl de az bi para değil ama mevcut laptop'u satmaya çalışsan üstüne bu anakart parasını koysan yenisini alabilir misin bence ona bi bak

Kanka kullanıyorsan mecbur yaptırıcaksın zaten 2700tl de az bi para değil ama mevcut laptop'u satmaya çalışsan üstüne bu anakart parasını koysan yenisini alabilir misin bence ona bi bak
İnternette laptopun fiyatına baktım aynısıydı benimkiyle 10 k ya satışa çıkarmışlar

İnternette laptopun fiyatına baktım aynısıydı benimkiyle 10 k ya satışa çıkarmışlar
sen bi 7k'ya satsan bunu üstüne anakart parasını koysan 9.7 k güzel bi sistem toplarsın aslında laptop istiyorsanda geçen arkadaşım 10k'ya rtx 3050'li laptop aldı monster'dan

O güçteki eski bir laptop için 2700 TL tamir bedeli çok bence değmez sen bilirsin

sen bi 7k'ya satsan bunu üstüne anakart parasını koysan 9.7 k güzel bi sistem toplarsın aslında laptop istiyorsanda geçen arkadaşım 10k'ya rtx 3050'li laptop aldı monster'dan
Bilmeyen birisinin 10K yazdığını düşünüyorum, nitekim 940MX kullanan 2. el laptop ile sıfır RTX 3050'li laptopun fiyatının aynı olması absürt olurdu.

Kullanacaksan yaptırmak zorundasın ama bende değmeyeceğini düşünüyorum arızasını yaz uygun fiyata sat üstüne ekleyip daha güncel bir cihaz alırsın

Bilmeyen birisinin 10K yazdığını düşünüyorum, nitekim 940MX kullanan 2. el laptop ile sıfır RTX 3050'li laptopun fiyatının aynı olması absürt olurdu.
katılıyorum bencede öyle 2. el piyasası çok dengesiz sıfır rtx 3060 sistem alınıcak fiyata 5 yıllık rx570 var daha yeni bi ekran kartı diye açıklama koyup o fiyata satmaya çalışıyorlar

ne 10k sı la siz kafayı sıyırmışsınız 940mx laptopumu 2000 TL'ye satıyordum ben

Elinizdeki cihaz kusurlu. O yüzden fazla bir fiyat biçmeyin cihazınıza. Mevcut piyasaya göre bence 4-4,5 bin TL gideri var. Belki hurdalarını almak isteyenler için o fiyat pahalı gelebilir ama size kalmış.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Tamire değmez bence. Satıp yenisi alın derim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,264
Üyeler
190,717
Son üye
erhanyildiz.info
Geri