LHR3060 ile başlanır mı?

IamLazz

80+
Reaksiyon skoru
49
Arkadaşlar gamingg trio 3 fanlı lhr 3060 kart buldum 10bin liraya. kart 2haftalık. sizce bu paraya bu alınıp madenciliğe başlanır mı? bütçem 16bin felan

Amazon japonyadan dün 8K'ya aldım.
LHR fakat V1 mi V2 mi bilgim yok. Gelince anlayacağız.
Düşünürsen aşağıya linkini bırakıyorum.
Vay... Bu kadar arttımı be
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Lhr 1 mi 2 mi gelince söylermisin?
O kart gelene kadar 9k dan satılırsa şükret.

Arkadaşlar gamingg trio 3 fanlı lhr 3060 kart buldum 10bin liraya. kart 2haftalık. sizce bu paraya bu alınıp madenciliğe başlanır mı? bütçem 16bin felan
Newegg de bugün güzel bundlelar sattı. Evga 3060 ve psu 8k gibi bir fiyatı.

12- Bilmediği konu hakkında yanlış bilgi vermek ve C4, çöp gibi bilgi içermeyen tabirler kullanmak.
Rtx 3060'a çöp mü dedin sen?.D
Tek fan olunca noluyor? Isınma sorunu yok, modelin ısı değerleri gayet iyi.
Nasıl ısınmıyor o kart gayet de ısınır bende 2 fanlı asus dual var o bile ne biçim ısınıyor. Tabi ısınması bir sorun değil bence ve tek fanlı olmasının ısı dışında dezavantajları da var.

Nasıl ısınmıyor o kart gayet de ısınır bende 2 fanlı asus dual var o bile ne biçim ısınıyor. Tabi ısınması bir sorun değil bence ve tek fanlı olmasının ısı dışında dezavantajları da var.
Furmarkda 1080p 8x değerlerde 71 derece görüyor dostum. Bu ısınmak değil.
Ben mining için alıyorum, O.C, U.V biliyorum. Bilinçli bir şekilde yapacağım için benlik bir problem olmayacak.
Türkiyeden 11-12k'ya çift fanlı alacağıma gittim 8K'ya tek fanlı aldım. Hangisi daha mantıklı?
Bu arada sizin ısınmadan kastınız kaç derece acaba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Japonya'dan sipariş verince hesabınız banlanmıyor mu? Ne tarz bir önlem alıyorsunuz?
Banlanma olayı bana bir kişide olmuş evet. Ben de öyle bir problem olmadı.
Önlem almadım, zaten siparişi onaylamadan parayı çekmiyorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,306
Üyeler
187,316
Son üye
gunay60
Geri