Lhr 1 mi 2 mi gelince söylermisin?Amazon japonyadan dün 8K'ya aldım.
LHR fakat V1 mi V2 mi bilgim yok. Gelince anlayacağız.
Düşünürsen aşağıya linkini bırakıyorum.
Amazon.co.jp: MSI GeForce RTX 3060 AERO ITX 12G OC Graphics Board VD7870 : Computers
Amazon.co.jp: MSI GeForce RTX 3060 AERO ITX 12G OC Graphics Board VD7870 : Computerswww.amazon.co.jp
Vay... Bu kadar arttımı beAmazon japonyadan dün 8K'ya aldım.
Amazon.co.jp: MSI GeForce RTX 3060 AERO ITX 12G OC Graphics Board VD7870 : Computers
Amazon.co.jp: MSI GeForce RTX 3060 AERO ITX 12G OC Graphics Board VD7870 : Computerswww.amazon.co.jp
O kart gelene kadar 9k dan satılırsa şükret.Lhr 1 mi 2 mi gelince söylermisin?
İncelemesini yaparım zaten.Lhr 1 mi 2 mi gelince söylermisin?
Haklı bu arada:")Vay... Bu kadar arttımı be
Mesaj otomatik birleştirildi:
O kart gelene kadar 9k dan satılırsa şükret.
Newegg de bugün güzel bundlelar sattı. Evga 3060 ve psu 8k gibi bir fiyatı.Arkadaşlar gamingg trio 3 fanlı lhr 3060 kart buldum 10bin liraya. kart 2haftalık. sizce bu paraya bu alınıp madenciliğe başlanır mı? bütçem 16bin felan
tek fan hocam seninki o kart çöpAmazon japonyadan dün 8K'ya aldım.
Rtx 3060'a çöp mü dedin sen?.Dtek fan hocam seninki o kart çöp
Soru cevap kısmında v2 demişlerAmazon japonyadan dün 8K'ya aldım.
Bugün gelmiş cevap. Görmemiştim.Soru cevap kısmında v2 demişler
Nasıl ısınmıyor o kart gayet de ısınır bende 2 fanlı asus dual var o bile ne biçim ısınıyor. Tabi ısınması bir sorun değil bence ve tek fanlı olmasının ısı dışında dezavantajları da var.Rtx 3060'a çöp mü dedin sen?.D
Tek fan olunca noluyor? Isınma sorunu yok, modelin ısı değerleri gayet iyi.
Japonya'dan sipariş verince hesabınız banlanmıyor mu? Ne tarz bir önlem alıyorsunuz?Amazon japonyadan dün 8K'ya aldım.
Furmarkda 1080p 8x değerlerde 71 derece görüyor dostum. Bu ısınmak değil.Nasıl ısınmıyor o kart gayet de ısınır bende 2 fanlı asus dual var o bile ne biçim ısınıyor. Tabi ısınması bir sorun değil bence ve tek fanlı olmasının ısı dışında dezavantajları da var.
Banlanma olayı bana bir kişide olmuş evet. Ben de öyle bir problem olmadı.Japonya'dan sipariş verince hesabınız banlanmıyor mu? Ne tarz bir önlem alıyorsunuz?