LHR3060 ile başlanır mı?

Furmarkda 1080p 8x değerlerde 71 derece görüyor dostum. Bu ısınmak değil.
Ben mining için alıyorum, O.C, U.V biliyorum. Bilinçli bir şekilde yapacağım için benlik bir problem olmayacak.
Türkiyeden 11-12k'ya çift fanlı alacağıma gittim 8K'ya tek fanlı aldım. Hangisi daha mantıklı?
Bu arada sizin ısınmadan kastınız kaç derece acaba?
Biliyorum demişsin ama pek bilgin yok gibi Furmark sadece çekirdeği zorlar vramleri kullanmaz ve sen miningde vram'leri kullanacağın için Furmark 71 derece hiçbirşeyi ifade etmiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Japonya'dan sipariş verince hesabınız banlanmıyor mu? Ne tarz bir önlem alıyorsunuz?
1 kere banlanıyor sonra açtırıyorsun.

Biliyorum demişsin ama pek bilgin yok gibi Furmark sadece çekirdeği zorlar vramleri kullanmaz ve sen miningde vram'leri kullanacağın için Furmark 71 derece hiçbirşeyi ifade etmiyor.

1 kere banlanıyor sonra açtırıyorsun.
Napayım dostum alırken vram sıcaklıklarına mı bakayım?.d O testi bulursan bakarım bence yararlanırım, bulursan haber verirsin:)
Ayrıca bir nevi çekirdeğin sıcaklığı ve vram belleklerin sıcaklığı doğru orantılıdır. Sen hiç 30 derecede bir kartın vram belleklerinde 100 derece gördün mü?
Şu anda elimde 1060 var ve vram bellekler 90 derece çalışıyor.
105 derece civarına kadar normal.
Mining yaparken çok ısınacağını düşünmüyorum, ısınırsa da ufak bir U.V ile hallederim.
Bu arada üslubun hiç hoşuma gitmiyor, polemiğe gireceksen saygı çerçevesi içinde gir.

Napayım dostum alırken vram sıcaklıklarına mı bakayım?.d O testi bulursan bakarım bence yararlanırım, bulursan haber verirsin:)
Şu anda elimde 1060 var ve vram bellekler 90 derece çalışıyor.
105 derece civarına kadar normal.
Mining yaparken çok ısınacağını düşünmüyorum, ısınırsa da ufak bir U.V ile hallederim.
Bu arada üslubun hiç hoşuma gitmiyor, polemiğe gireceksen saygı çerçevesi içinde gir.
Senin kartına çöp diyen ben değilim bana sen yükseldin ben sana kötü bir şey söylemedim. Bilmediğini yazdıysam da bunda gücenecek bir şey yok, sen yanlış biliyorsan sen ben yanlış biliyorsam ben tartışarak doğrusunu öğreneceğiz bana sen yanlış biliyorsun desen gücenmem. Ben sadece kartın ısındığını söyledim ve bunun bence sorun olmadığını da belirttim.

Nvidia kartlara under voltage nasıl yapıyorsun, ben bios atmadan uv yapamıyorum.

Arkadaşlar gamingg trio 3 fanlı lhr 3060 kart buldum 10bin liraya. kart 2haftalık. sizce bu paraya bu alınıp madenciliğe başlanır mı? bütçem 16bin felan
Güncel 3060 piyasasını bilmiyorum ama 3060 lhr ile de kazım yapılıyor 36 mh/s veriyor 3060 lhr'ler.

Senin kartına çöp diyen ben değilim bana sen yükseldin ben sana kötü bir şey söylemedim. Bilmediğini yazdıysam da bunda gücenecek bir şey yok, sen yanlış biliyorsan sen ben yanlış biliyorsam ben tartışarak doğrusunu öğreneceğiz bana sen yanlış biliyorsun desen gücenmem. Ben sadece kartın ısındığını söyledim ve bunun bence sorun olmadığını da belirttim.

Nvidia kartlara under voltage nasıl yapıyorsun, ben bios atmadan uv yapamıyorum.
"Biliyorum demişsin ama pek bilgin yok" çok net bir şekilde konuşman hoş değil anlatmak istediğim buydu.
Dediğine tabi ki katılıyorum. "Tartışarak doğrusunu öğreneceğiz"

Güncel 3060 piyasasını bilmiyorum ama 3060 lhr ile de kazım yapılıyor 36 mh/s veriyor 3060 lhr'ler.
MSI Afterburn üzerinden yapılabiliyor dostum.
Oyun için değil, mining için yaptığım için pek sıkıntı olmuyor.

"Biliyorum demişsin ama pek bilgin yok" çok net bir şekilde konuşman hoş değil anlatmak istediğim buydu.
Dediğine tabi ki katılıyorum. "Tartışarak doğrusunu öğreneceğiz"
Genelde emin olduğum konularda konuşurum sadece net olmam bundan kaynaklı ama üslubumu daha güzel/yumuşak yapabilirdim haklısın.
MSI Afterburn üzerinden yapılabiliyor dostum.
Oyun için değil, mining için yaptığım için pek sıkıntı olmuyor.
Orada voltaj düşürmesi Nvidia kartlarda yapılamıyor eğer curve ayarı diyorsan o da çekirdek hızını sabitliyor ya da sınır koyuyor, direk voltajı ayarlayamıyorsun. Nvidia kartlarda BİOS atmadan voltaj düşürmenin yöntemi yok bildiğim kadarıyla.
Bir de kartın hayırlı olsun, tek fanlı felan ama sonuçta 3060 ve güzel getirisi olan bir kart.

Genelde emin olduğum konularda konuşurum sadece net olmam bundan kaynaklı ama üslubumu daha güzel/yumuşak yapabilirdim haklısın.

Orada voltaj düşürmesi Nvidia kartlarda yapılamıyor eğer curve ayarı diyorsan o da çekirdek hızını sabitliyor ya da sınır koyuyor, direk voltajı ayarlayamıyorsun. Nvidia kartlarda BİOS atmadan voltaj düşürmenin yöntemi yok bildiğim kadarıyla.
Bir de kartın hayırlı olsun, tek fanlı felan ama sonuçta 3060 ve güzel getirisi olan bir kart.
Güç limitini ve max sıcaklığını ayarlayarak dolaylı yoldan U.V yapmış oluyorum.
Teşekkür ederim.

Güç limitini ve max sıcaklığını ayarlayarak dolaylı yoldan U.V yapmış oluyorum.
Teşekkür ederim.
Teknik olarak uv olmasa da bende uv diyorum zaten :) ama gerçekte sadece watt'ı düşürüyor voltaja etkisi yok.

Rtx 3060'a çöp mü dedin sen?.D
Tek fan olunca noluyor? Isınma sorunu yok, modelin ısı değerleri gayet iyi.
kanka normal şartlarda tabii ki iyi kart fakat şöyle bir durum var şuan etherium bölümündeyiz. madencilik için uygun değil demek istedim. tek fanlı model sogutması yetersiz kalır

kanka normal şartlarda tabii ki iyi kart fakat şöyle bir durum var şuan etherium bölümündeyiz. madencilik için uygun değil demek istedim. tek fanlı model sogutması yetersiz kalır
Doğru ayarı bulursan hiç bir sıkıntı olmaz:)
Ben mining için aldım, bir sıkıntı olacağını da düşünmüyorum.

Doğru ayarı bulursan hiç bir sıkıntı olmaz:)
Ben mining için aldım, bir sıkıntı olacağını da düşünmüyorum.
kanka saygı duyarım benim tecrübem yok senin vardır biliyorsundur ayrı mesele. 3 fanlı gaming trio 10bin bence iyi fiyat hemde 1 haftalık tr garantili kart. yanınada 5-6bin TL'ye 2. bir kart koyarım yeter

kanka saygı duyarım benim tecrübem yok senin vardır biliyorsundur ayrı mesele. 3 fanlı gaming trio 10bin bence iyi fiyat hemde 1 haftalık tr garantili kart. yanınada 5-6bin TL'ye 2. bir kart koyarım yeter
Bence amazon japonyadan indirim kovala.
5k'ya bile Rtx 3060 düşürenler var.
10k'ya kötü diyemem gaming trio, fakat çok iyi de değil.

Bence amazon japonyadan indirim kovala.
5k'ya bile Rtx 3060 düşürenler var.
10k'ya kötü diyemem gaming trio, fakat çok iyi de değil.

kovalıyorum fakat yok hocam. 20gündür takip ediyorum. Asus dual denk geliyor bazen uyguna fakat ısınma sorunu oldugu zaman indirimli almanın mantıgı kalmıyor. gaming trio olması zaten beni cezbediyor. 2. kartı belki dediğin gibi amazon japonyadan uyguna düşürürsem alırım 6bin 7bin bandında

Geri