insanlar canımı sıkıyor ya tek bir yerde hiç kimsenin olmadığı deniz kıyısında yaşamak isterdim ve tek yapacağım şey müzik dinlemek olurduİyi akşamlar dostlar. İrili ufaklı hiç farketmez son zamanlarda yaşadığınız dertleri paylaşmak ister misiniz ? Belki içiniz rahatlar.
God of War PC'ye gelse de bi oynasakİyi akşamlar dostlar. İrili ufaklı hiç farketmez son zamanlarda yaşadığınız dertleri paylaşmak ister misiniz ? Belki içiniz rahatlar.
Kasımda bideGünde 4+ Yapmanın zararlı olduğunu öğrendim
Üzgünüm o yüzden
LANGünde 4+ Yapmanın zararlı olduğunu öğrendim
Üzgünüm o yüzden
Çok güzel fikir umarım bir gün gerçekleşirinsanlar canımı sıkıyor ya tek bir yerde hiç kimsenin olmadığı deniz kıyısında yaşamak isterdim ve tek yapacağım şey müzik dinlemek olurdu
Yok hocam aman dövme kimseyidershanede sevdiğim kıza ya*şıyorlar gibi hissediyorum ama emin değilim herhalde ben çok kıskancım çünkü sadece yanına gidip konuşuyor instadan istek vs. atıyor sizce dövmeli miyim?
dövmesine döveriz de dershane ortamı ya sıkıntı olur kıza da açılmaya korkuyorum ama o da biraz beni seviyor gibi emin olamadan napsam bilemedimÇok güzel fikir umarım bir gün gerçekleşir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Yok hocam aman dövme kimseyi
bizi çagır hocam biz döverizdövmesine döveriz de dershane ortamı ya sıkıntı olur kıza da açılmaya korkuyorum ama o da biraz beni seviyor gibi emin olamadan napsam bilemedim
vaay eyvallahbizi çagır hocam biz döveriz
nası lan ben çoktan gitmişim o zamanGünde 4+ Yapmanın zararlı olduğunu öğrendim
Üzgünüm o yüzden
Bugün yediğin hurmalar yaşlanınca bir yerlerini tırmalar.Günde 4+ Yapmanın zararlı olduğunu öğrendim
Üzgünüm o yüzden