Hadi biraz dertleşelim

NeeK

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
701
İyi akşamlar dostlar. İrili ufaklı hiç farketmez son zamanlarda yaşadığınız dertleri paylaşmak ister misiniz ? Belki içiniz rahatlar.

İyi akşamlar dostlar. İrili ufaklı hiç farketmez son zamanlarda yaşadığınız dertleri paylaşmak ister misiniz ? Belki içiniz rahatlar.
insanlar canımı sıkıyor ya tek bir yerde hiç kimsenin olmadığı deniz kıyısında yaşamak isterdim ve tek yapacağım şey müzik dinlemek olurdu

dershanede sevdiğim kıza ya*şıyorlar gibi hissediyorum ama emin değilim herhalde ben çok kıskancım çünkü sadece yanına gidip konuşuyor instadan istek vs. atıyor sizce dövmeli miyim?

• Üzgün
Reaksiyonlar: NeeK
insanlar canımı sıkıyor ya tek bir yerde hiç kimsenin olmadığı deniz kıyısında yaşamak isterdim ve tek yapacağım şey müzik dinlemek olurdu
Çok güzel fikir umarım bir gün gerçekleşir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

dershanede sevdiğim kıza ya*şıyorlar gibi hissediyorum ama emin değilim herhalde ben çok kıskancım çünkü sadece yanına gidip konuşuyor instadan istek vs. atıyor sizce dövmeli miyim?
Yok hocam aman dövme kimseyi

Çok güzel fikir umarım bir gün gerçekleşir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yok hocam aman dövme kimseyi
dövmesine döveriz de dershane ortamı ya sıkıntı olur kıza da açılmaya korkuyorum ama o da biraz beni seviyor gibi emin olamadan napsam bilemedim

Geri