Çözüldü✓ Asus Tuf Gaming VG24VQ Gaming Monitör

fena fiyat değil, alınabilir

Ben uzun zamandır kullanıyorum. Işık sızması yok rahatsız etmeyecek derecede ufak ghosting var.
Işık sızması ile foto atarmısın nasıl görmek istiyorum telegram veya faceden ulaşabilirmiyim

niye asus zorunlu ben bunu anlamıyorum biri geliyor samsung zorunlu biri geliyor xp zorunlu biri geliyor mediamarkt zorunlu

Işık sızması ile foto atarmısın nasıl görmek istiyorum telegram veya faceden ulaşabilirmiyim
Cümleyi devrik yazmışım o yüzden anlamadın sanırım. Işık sızması yok. Rahatsız etmeyecek derecede ghosting var.

Cümleyi devrik yazmışım o yüzden anlamadın sanırım. Işık sızması yok. Rahatsız etmeyecek derecede ghosting var.
Ghosting az var demişsin video çekip atabilme ihtimalın varmı bende ghosting var ama azmı çokmu bilemedim. Birde bende ışık sızması var monitörün köşelerinde

Ghosting az var demişsin video çekip atabilme ihtimalın varmı bende ghosting var ama azmı çokmu bilemedim. Birde bende ışık sızması var monitörün köşelerinde
Şuan atamam çünkü başka bir monitör kullanıyorum. Seni oyunlarda veya internette rahatsız ediyorsa çoktur. Etmiyorsa azdır gibi düşünebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,316
Üyeler
190,729
Son üye
Arkyn
Geri