Ekonomi bu haldeyken aşk yaşamak

Ferhatc

80+
Reaksiyon skoru
120
Arkadaşlar size de oluyor mu bilmiyorum ama bunalıma girdim. Konuştuğum kızla çok iyi gidiyor ama ekonomi bu haldeyken ilişki yapmaktan korkuyorum ya kız arkadaşımin isteklerini karşılayamazsam diye kendimi yiyip bitiriyorum artık çok farklı bir boyut almaya başladı olay

Arkadaşlar size de oluyor mu bilmiyorum ama bunalıma girdim. Konuştuğum kızla çok iyi gidiyor ama ekonomi bu haldeyken ilişki yapmaktan korkuyorum ya kız arkadaşımin isteklerini karşılayamazsam diye kendimi yiyip bitiriyorum artık çok farklı bir boyut almaya başladı olay
Olaya şuradan bakacaksın.
Eğer kız arkadaşın seni para için değil gerçekten seviyorsa isteklerini karşılayabilirsin zaten.
Eğer isteklerini karşılayamayacak derece şeyler istiyorsa o zaten para için seninledir.

İstek derken ?

Ekonomi sana kötüyse kız arkadaşına da kötü. Zamanında yurt dışına kapağı atanlar hariç hepimiz aynı gemide batıyoruz. Anlayışlı bir kızsa bu dönemin zor bir dönem olduğunu bilir ve pahalı mekanlar, pahalı hediyeler talep etmez. Beklentisi paraysa zaten paralı birini bulur bulmaz gider. Bir nevi turnusol.

Olaya şuradan bakacaksın.
Eğer kız arkadaşın seni para için değil gerçekten seviyorsa isteklerini karşılayabilirsin zaten.
Eğer isteklerini karşılayamayacak derece şeyler istiyorsa o zaten para için seninledir.
Kuru kuruya sevgi karın doyurmuyor maalesef. Tamam maddiyatı bir kenara koyalım. Farz edelim dışarıya yemeğe çıkacaksınız para yok çıkamıyorsunuz, gezmeye gideceksiniz para yok gezemiyorsunuz, hadi kafeye oturalım birer kahve yahut mekana oturalım birer biraz içelim diyeceksin para yok. Sevgilin paragöz olmasa bile en ufak şeyler için para gerekiyor. Bu durum sadece kızın değil erkeğin bile canını sıkar ulan sevgilimle dışarı çıkamıyoruz bi çıksak 100 lira der kendini yer bitirir.

bence kız arkadaşın zaten seni tanıyosa isteklerini karşılayamayacağınıda bilir isterklerini karşılayabilceğin bir şey ister o zaman gerçek bir sevgili olur sevgili kız isteyecek erkek yapacak değildir bence birbirlerini tamamlamaktır birbirleri için vardır flan fistan

Ya kız arkadaşın senin isteklerini karşılayamazsa. Sor bakalım onun böyle bir düşüncesi var mı?

ben evlenmicem

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,169
Üyeler
196,908
Son üye
fozcinar1985
Geri