Anılarımızı Anlatıyoruz - Hayattan Öneriler

Anı anlatın dedik millet sevdiğim kız yazıp gidiyor, kapıyı kırmışsın nasıl kırmışsın telepatiyle felan mı öğrenicem kanka anlatında öğrenelim :D

Kanka ama O'nu ilk 6. sınıfta görmüştüm. 🚬🚬
Aga hiç olmasa yokluğunu da hissetmezsin en iyisi hiç bulaşmamak, ben sırf bu yüzden 5-6 tane red ettim. Kız arkadaşın olsun iyidir ama sevgilin olmasın. Cidden yorucu boş iş. Bir şey yazacağım uygun olmayacak onun uğruna değmez.

Ya ben hayata kız konusunda 2-0 geriden başladım ilk sevdiği kız ilk okuldaydı daha pek bir şey bilmiyorum tabii hoşlanıyodum kız karşı komşumun oğlunun kuzeni çıktı. Diğer sevdiğim kız en yakın arkadaşıma derken dedim yeter a... İşte böyle.

Aga hiç olmasa yokluğunu da hissetmezsin en iyisi hiç bulaşmamak, ben sırf bu yüzden 5-6 tane red ettim. Kız arkadaşın olsun iyidir ama sevgilin olmasın. Cidden yorucu boş iş. Bir şey yazacağım uygun olmayacak onun uğruna değmez.
Ben üniversite öğrencisi olmadan hiçbir kıza açılmayı doğru bulmuyorum. Aşık olursun abi eyw ama kalbinde taşı. Gerek yok maceraya. Derslerine odaklan. Üniversitede bulursun cevval bir hatun evlenirsin. Olay bu.

Yazını okudum. Benim hikayemin çakması resmen.
Neden çakması :D Senden anlat dostum zamanımız çok.

Ya ben hayata kız konusunda 2-0 geriden başladım ilk sevdiği kız ilk okuldaydı daha pek bir şey bilmiyorum tabii hoşlanıyodum kız karşı komşumun oğlunun kuzeni çıktı. Diğer sevdiğim kız en yakın arkadaşıma derken dedim yeter a... İşte böyle.

Kardeşim öyle darbeler alıyosun ki kimseye güvencen kalmıyor bunlar daha başlangıç için rahat olsun...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,975
Üyeler
185,009
Son üye
E2G5E
Geri