Babamla kavga ettim ne yapmalıyım?

Uh pek fikir yok kardeş, olsa da uygulanmaz zaten bir yerden patlak verir. En mantıklısı köşene çekilip, birbirlerini yemeleri izlemek o da zaten artık mümkün değil.

ben yaz kış terlikle geziyorum banada batmıştı bir yere vurunca değince oturup ağlayasım geliyordu zamanla geçti hocam umarım ameliyatsız geçer
Hocam zaten hastaneye acile gittik artik yürüyemicek duruma geldim acilde bu acile gecmez dedi ben yere basamiyorum adam acil değil diyor sonra 2 hafta evden cikmadim suda bekletip pamuk bastim icine biraz geçmişti

Baban valo yada LoL oynuyorsa normaldir bu sinir

Hocam zaten hastaneye acile gittik artik yürüyemicek duruma geldim acilde bu acile gecmez dedi ben yere basamiyorum adam acil değil diyor sonra 2 hafta evden cikmadim suda bekletip pamuk bastim icine biraz geçmişti
doktora git hocam tek çözüm ameliyat ile alsınlar tırnağı

Kardeşini dövmüşün demek annende anlatmış kötü kavgacı falan demiş belki hatta senin için annenin böyle demesi babanın zoruna gitti senin için oda kızdı bi döverim lafına bu kadar parlamana gerek yok vurursa parla yok dalarım sen kimsin yok baba dinlemem yok adam ol ve madem deli neyapcağı belli olmuyor ne diye adama yazdın böyle şeyler neyse ayaklarına falan kapan kurtarır belki bu saatten sonra diyceni demişsin pekte yapcan bi şey yok annem diye koruduğun kişide seni satıp kötülüyor

Geri