Evlenme Teklifi ve Yüzük Önerisi

Arkadaşlar 26.03.2022 tarihinde kız arkadaşım ile 1. yılımız bitiyor ve evlenme teklifi etmeyi düşünüyorum. Yaşlarımız 25 ve ilk tanışmamızdan itibaren ciddi düşünüyoruz. Evlenme teklifi ardından söz ve imam nikahı olacak. Organizasyon ve yüzük önerileriniz var mıdır yaratıcı fikirlerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum
Merhabalar öncelikle hayırlı uğurlu olsun inşallah kabul eder ve güzel bir ömrünüz olur.
Yüzük olarak ise kızarkadaşın nasıl şeylerden hoşlanıyor , hangi detayları seviyor bence bir kuyumcu önünden bilerek geçir ve bir şeyi unutmuş gibi davran o sırada bu güzel fenan der.
Teklif olarak yemeğe çıkart ( Dönerciye de götürme yani) ve yemeğin sonu tatlılara geçmeden teklif et .
Ama tavsiye olarak bu forum yerine kızlarsoruyor gibi forumlara bakın.

Arkadaşlar 26.03.2022 tarihinde kız arkadaşım ile 1. yılımız bitiyor ve evlenme teklifi etmeyi düşünüyorum. Yaşlarımız 25 ve ilk tanışmamızdan itibaren ciddi düşünüyoruz. Evlenme teklifi ardından söz ve imam nikahı olacak. Organizasyon ve yüzük önerileriniz var mıdır yaratıcı fikirlerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum
Sözde kaç kişi olacak? Instagram da organizasyon ekipleri var irtibata geçebilirsiniz. Ben de geçen yaz yapmıştım kamera organizator vs ayarlamistim. Tektaş alyans vs aldım. Pasta alınması lazım fotoğrafınızın olduğu bence güzel olur ya da üstünde tarih felan. Eş dost cagiracaksaniz ya yemek ya da kuru pasta tarzı biseyler olmalı. Hayırlı olsun şimdiden kardeşim.

Sözde kaç kişi olacak? Instagram da organizasyon ekipleri var irtibata geçebilirsiniz. Ben de geçen yaz yapmıştım kamera organizator vs ayarlamistim. Tektaş alyans vs aldım. Pasta alınması lazım fotoğrafınızın olduğu bence güzel olur ya da üstünde tarih felan. Eş dost cagiracaksaniz ya yemek ya da kuru pasta tarzı biseyler olmalı. Hayırlı olsun şimdiden kardeşim.
Teşekkürler , evlenme teklifinde kız kardeşim ve kız kuzenim olacak. Söz evlenme teklifinden sonra olacak hocam. İnstagramda bir kaç sayfaya baktım arkadaşlarımın da tavsiyesi ile güzel organizatörler var ve fotoğraf çekimi de buna dahil. 4 ayım olduğu için alternatifler üretip eleme yaparak gitmeyi düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

söz aileler arasında olacak sadece

Yakında kendi sorup sadece kendi cevaplayıp kendi cevabına sinirlenip kendine atar yapacak ve yaparsa da şaşırmam :D
Senin ne halt olduğunu herkes biliyor daha batırma istersen.

Bu arkadaş zaten ortalamayı düşürüyor kendileri okumayı söküp hemen foruma başlamıştır.
Üni 2'yim. Sen? LGS'ye mi hazırlanıyorsun?

Senin ne halt olduğunu herkes biliyor daha batırma istersen.

Üni 2'yim. Sen? LGS'ye mi hazırlanıyorsun?
Üni 2 olduğunu biliyorum şakasına dedim ama merak ediyorsan bu pazartesi M harfine geçiyoruz :cool:

Teşekkürler , evlenme teklifinde kız kardeşim ve kız kuzenim olacak. Söz evlenme teklifinden sonra olacak hocam. İnstagramda bir kaç sayfaya baktım arkadaşlarımın da tavsiyesi ile güzel organizatörler var ve fotoğraf çekimi de buna dahil. 4 ayım olduğu için alternatifler üretip eleme yaparak gitmeyi düşünüyorum

söz aileler arasında olacak sadece
Evlenme teklifinde güzel süslenmiş bir masa hazırlayabilirsiniz yol üstü gül yaprakları felan kardeşinin ve kuzeninin elinde güller yengeye verirken felan gene sizin. Söze kaç kişi gelir bilemem teyze komşu felab gelirse dediğim gibi kuru pasta yemek tarzı bişey verilebilir kameraman bu esnada çekimini yapar. Dış çekim felan yapacaksanız İstanbul'da baya güzel yerler var.

Yukarıda ki saygısız gibi davranma. Büyüklerine saygısızlık yapmamaya özen göstermelisin.
İşte sorunumuz bu büyük diye saygı göstermek.
Sana baktığımda saygıyı bırak böyle konuşmak bile fazla neyse sen böyle kızdıkça yağlarım eriyor daha da akıllı hissediyorum :cool: :cool: :cool:

anlamadım şimdi fp yüzük mü istiyorsun

İşte sorunumuz bu büyük diye saygı göstermek.
Sana baktığımda saygıyı bırak böyle konuşmak bile fazla neyse sen böyle kızdıkça yağlarım eriyor daha da akıllı hissediyorum :cool: :cool: :cool:
Sen zaten çok akıllısın canım hissetmene gerek yok:peepokalp:.
Ders konularda yanlış bilgi veriyorsun adam düzelttiği halde yanlışını anlamak yerine doğruymuş gibi üsteliyorsun. Evlenme gibi ciddi bir konuda böyle boş konuları konuşmaya gerek yok. Fikriniz yoksa çıkın.
Evlenme konusunda filmi vs. izlemeyi seviyorsanız patlamış mısırın içine yüzük koyabilirsiniz yerken eline gelir. Salonlar zaten boş oluyor hastalıktan dolayı. Daha doğrusu Bolu da boş. Mutluluklar :love: .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,416
Üyeler
185,723
Son üye
merhababeninsan
Geri