SemihÖzdoğdu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 700
Evet iCloud dolu.Bir kaç bir şey silsem düzelir mi ?iCloud alanın dolmuş görünüyor. Kontrol eder misin?
Evet.Evet iCloud dolu.Bir kaç bir şey silsem düzelir mi ?
Evet biliyorum.Teşekkür ederim.Evet.
Yedeklemeden silmeyin, geri getiremezsiniz.
hocam yedeklerken böyle bir sorun oldu şuan hiç ilerlemiyor nasıl çözeceğim ?Evet.
Yedeklemeden silmeyin, geri getiremezsiniz.
iCloud fotoğraflarını bu şekilde toplu atınca Windows PC'lerde sorun çıkıyor. Geçen forumda bir arkadaş daha aynı sorunu yaşadı. O kadar fazla fotoğraf silmenize gerek yok, Whatsapp yedeğiniz 400 mb görünüyor, o kadar yer açsanız yeter.Evet biliyorum.Teşekkür ederim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam yedeklerken böyle bir sorun oldu şuan hiç ilerlemiyor nasıl çözeceğim ?
biliyorum hocam ancak ben tüm fotoğrafları bilgisayara aktarıyorum şu anda.Bu sorunu acilen düzeltmem lazım.Kapat aç yaptım düzelmedi.Nasıl çözebiliriz ?iCloud fotoğraflarını bu şekilde toplu atınca Windows PC'lerde sorun çıkıyor. Geçen forumda bir arkadaş daha aynı sorunu yaşadı. O kadar fazla fotoğraf silmenize gerek yok, Whatsapp yedeğiniz 400 mb görünüyor, o kadar yer açsanız yeter.
iCloud fotoğraflarınızdan gereksiz olanları silin hocam. iCloud'da yer kaplayan gereksiz bir uygulama verisi varsa onları da silin. Ya da iCloud alanı satın alın.biliyorum hocam ancak ben tüm fotoğrafları bilgisayara aktarıyorum şu anda.Bu sorunu acilen düzeltmem lazım.Kapat aç yaptım düzelmedi.Nasıl çözebiliriz ?
İclouddan yer açtığımda bilgisayara aktarım devam edicek mi ? Öyle anladım ben şu an.iCloud fotoğraflarınızdan gereksiz olanları silin hocam. iCloud'da yer kaplayan gereksiz bir uygulama verisi varsa onları da silin. Ya da iCloud alanı satın alın.
Bilgisayara aktarım devam etmez. iCloud'daki binlerce fotoğrafı tek seferde Windows'a atamıyorsunuz maalesef. 3uTools'la deneyin olmazsa.İclouddan yer açtığımda bilgisayara aktarım devam edicek mi ? Öyle anladım ben şu an.
1400 fotoğraf geldi son 500 fotoğraf kaldı hocam onları atarken bu sorun oldu.Bu sorunu nasıl çözebilirim detaylı anlatır mısınız zahmet olmazsa gercekten acilen son kalan fotoğrafları atmam lazım.Bilgisayara aktarım devam etmez. iCloud'daki binlerce fotoğrafı tek seferde Windows'a atamıyorsunuz maalesef. 3uTools'la deneyin olmazsa.
iCloud zaten yedekleme bölgesi. Siz yedeğin yedeğini alıyorsunuz şu an.
iCloud'da 400 mb kadar yer açarsanız Whatsapp yedeğini yapabilirsiniz demek istiyorum. İkisi birbirine karışmasın.
Parça parça atın 100'er 100'er, 200'er 200'er.1400 fotoğraf geldi son 500 fotoğraf kaldı hocam onları atarken bu sorun oldu.Bu sorunu nasıl çözebilirim detaylı anlatır mısınız zahmet olmazsa gercekten acilen son kalan fotoğrafları atmam lazım.