SİSTEM HAKKINDA GÖRÜŞLERİNİZİ ALABİLİR MİYİM..

Newep

80+
Reaksiyon skoru
18
Herkese iyi forumlar elimde olan parçaların listesini alt tarafa yazacağım nasıl bir performans alırım ne doğru ne yanlış bu konu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum.. Şimdide teşekkürler

-

AMD Ryzen 7 5800X Sekiz Çekirdek 3.80 GHz İşlemci​

Gtx 1070 8gb 256 bit evga
Asus tuf x570-plus anakart
750 wat gigabyt power
Gamepower skadi sıvı sogutucu 240mm
2x 8gb corsair ram
512 gb m2 ssd

nasıl bir performans alırım bu konu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum.. Şimdide teşekkürler
'Nasıl bir performans alırım' derken neyi kastettiğini belirtirsen söyleyebiliriz. İlk bakışta sistem genel olarak güzel ama oyun içinse X570 + 5800x bence gereksiz. Bir yandan iş yapıcam bir yandan oyun oynamayı planlıyorum dersen; ideal bir sistem. Kullanıcının amacına göre cevap değişir.
Ayrıca Ram ve PSU'nun modeleri tam nedir?

İlk yorumu atan arkadaş haklı ekran kartı ve işlemci arasında biraz fark olmuş. Ekran kartı yükseltmenizi tavsiye ederim

'Nasıl bir performans alırım' derken neyi kastettiğini belirtirsen söyleyebiliriz. İlk bakışta sistem genel olarak güzel ama oyun içinse X570 + 5800x bence gereksiz. Bir yandan iş yapıcam bir yandan oyun oynamayı planlıyorum dersen; ideal bir sistem. Kullanıcının amacına göre cevap değişir.

Herkese iyi forumlar elimde olan parçaların listesini alt tarafa yazacağım nasıl bir performans alırım ne doğru ne yanlış bu konu hakkında görüşlerinizi merak ediyorum.. Şimdide teşekkürler

-

AMD Ryzen 7 5800X Sekiz Çekirdek 3.80 GHz İşlemci​

Gtx 1070 8gb 256 bit evga
Asus tuf x570-plus anakart
750 wat gigabyt power
Gamepower skadi sıvı sogutucu 240mm
2x 8gb corsair ram
512 gb m2 ssd
Sadece oyun oynayacaksan Ryzen 7 önermem ryzen 5 al ve ekran kartını yükselt ama oyun oynamayacaksan ve performans gerektiren işler yapacaksan böyle kalabilirler

kullandığın diğer ürünlerin modelni falan daha açık yazarsan daha iyi olur

Genellikle oyun performans açısından sordum net Olarak belirtmediğim için özür dilerim

PSU : https://www.itopya.com/gigabyte-aorus-p750gm-750w-80-gold-full-moduler-120mm-fanli-psu/

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sadece oyun oynayacaksan Ryzen 7 önermem ryzen 5 al ve ekran kartını yükselt ama oyun oynamayacaksan ve performans gerektiren işler yapacaksan böyle kalabilirler

kullandığın diğer ürünlerin modelni falan daha açık yazarsan daha iyi olur
Şuan elimde olduğu için ryzen 7 satılıp ryzen 5 mi alınmalı sizce ?

Genellikle oyun performans açısından sordum net Olarak belirtmediğim için özür dilerim

PSU : https://www.itopya.com/gigabyte-aorus-p750gm-750w-80-gold-full-moduler-120mm-fanli-psu/

elinde varsa satmana gerek yok ben yepyeni sistem topluyorsun sandım

İlk yorumu atan arkadaş haklı ekran kartı ve işlemci arasında biraz fark olmuş. Ekran kartı yükseltmenizi tavsiye ederim
Teşekkür ederim şimdilik idare edip ilerleyen zamanlarda yükseltmeyi planlıyorum ama bakalım malum piyasa 🤔

Şuan tüm parçalara sahipsen tek söylenecek şey 'hayırlı olsun, güle güle kullan' demek olur. Sistemin zaten kötü felan değil, gayet güzel. Hayırlı olsun.

elinde varsa satmana gerek yok ben yepyeni sistem topluyorsun sandım
Güzel bir performans alırım diye düşünüyorum umarım öyle olur ilginize teşekkür ederim

Şuan tüm parçalara sahipsen tek söylenecek şey 'hayırlı olsun, güle güle kullan' demek olur. Sistemin zaten kötü felan değil, gayet güzel. Hayırlı olsun.
Yalnızca m2 ssd eksik onu alamadım yavas yavas :) tesekkurler ilginize sağolun

Güzel bir performans alırım diye düşünüyorum umarım öyle olur ilginize teşekkür ederim

Yalnızca m2 ssd eksik onu alamadım yavas yavas :) tesekkurler ilginize sağolun
Güzel performans alırsın tabii ki de, 1070 hala güçlü bir kart. M2'de dediğin gibi sonra eklenebilir.

Render yapacak misin?

Geri