80-100TL arası internet önerisi

eyupefe3

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,886
Şuanda 16mpbs tivibu ile beraber türk telekom kullanıyoruz aylık 80 tl gibi bir ücreti var ama mevcut paket fiyatı 132 TL'ye çıkacağından farklı internetlere bakmaya başladık.80-100 TL arası tivibu gibi televizyon paketi olan internet önerebilir misiniz ? Televizyona internet harici görüntü gelmiyor kabloları falan filan eksikmiş.

Altyapınızı sorguladınız mı?
Ekran Alıntısı.PNG

Hocam internet kutusuna 8metre olduğu için fiber çekilemiyormuş.

Şuanda 16mpbs tivibu ile beraber türk telekom kullanıyoruz aylık 80 TL gibi bir ücreti var ama mevcut paket fiyatı 132 TL'ye çıkacağından farklı internetlere bakmaya başladık.80-100 TL arası tivibu gibi televizyon paketi olan internet önerebilir misiniz ? Televizyona internet harici görüntü gelmiyor kabloları falan filan eksikmiş.
geç millenicoma yada netspeede geç

geç millenicoma yada netspeede geç
Onlarda şu televizyon meselesi var mı hocam ? İnternet 50mpbs olsa bile çok iyi olur yıllardır 10mpbs download almaktan bıktım.

Onlarda şu televizyon meselesi var mı hocam ? İnternet 50mpbs olsa bile çok iyi olur yıllardır 10mpbs download almaktan bıktım.
onlarda yok ancak çekersen ethernet kablosunu televizyona alırsın bluetv yada netflix hiç kasmaz 1080p rahat oynatıyor :)

onlarda yok ancak çekersen ethernet kablosunu televizyona alırsın bluetv yada netflix hiç kasmaz 1080p rahat oynatıyor :)
Hocam ttnet hariç böyle bir uygulaması olan var mı ? Show,fox falan o tür kanalları gösteriyor şuanki ama çok pahalı olduğu için başkalarına bakıyoruz.

yani yok işine yaramaz . Uydu alıcı alırsınız ?
Uydu alıcısıyla oluyormuş birde babamla görüşeyim ona göre türknet düşünüyorum taahtüt ve tek fiyat olduğu için iyi geliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,665
Üyeler
174,014
Son üye
pena666
Geri