Cooper
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 269
vdslFiber mi bu Vdsl mi
vdslFiber mi bu Vdsl mi
Çok kesinti filan oluyor mu yarın banada seninkinin fiberi gelicek de
O konularla @alpolojix bilgili baya dostum.Çok kesinti filan oluyor mu yarın banada seninkinin fiberi gelicek de
Eğer halihazırda bir tivibu aboneliğin varsa onu internetle çalışan Tivibu Ev (IPTV) yerine Tivibu Uydu (Anten) versiyonuna çevirtebilirsin.Hocam bu televizyonu nasıl halledicez ? Annemlere söyledim televizyon değiştiremiyoruz ve normal uydu televizyon kanalları açılmıyormuş yani tivibu gibi kutuyla kurulan televizyon paketlerinden lazım onlar kaç TL ?
Fiberde TurkNet'in çok nadir sorun yaşattığını biliyorum.Çok kesinti filan oluyor mu yarın banada seninkinin fiberi gelicek de
Hocam şuan 16mpbs ttnet + tivibu 80 tl ödüyoruz ama bu fiyat 132 TL'ye çıkacakmış.Şimdi biz türknete geçersek yeni gelen modemden yine tivibu kutusuna ethernet kablosu bağlayıp televizyona görüntü alabilir miyiz ?Eğer halihazırda bir tivibu aboneliğin varsa onu internetle çalışan Tivibu Ev (IPTV) yerine Tivibu Uydu (Anten) versiyonuna çevirtebilirsin.
Ek bir ücret alınmıyordu yanılmıyorsam.
vdsl ise türk net seçilir mi?Fiberde TurkNet'in çok nadir sorun yaşattığını biliyorum.
Fiberde TurkNet tercih edilebilir.
Hayır alamazsınız.Şimdi biz türknete geçersek yeni gelen modemden yine tivibu kutusuna ethernet kablosu bağlayıp televizyona görüntü alabilir miyiz ?
@alpolojix 82 mhps vdsl hizmet var ise türknet mi netspeed mi daha iyi internet hizmeti alırız?Hayır alamazsınız.
milleni al geç hocamŞuanda 16mpbs tivibu ile beraber türk telekom kullanıyoruz aylık 80 TL gibi bir ücreti var ama mevcut paket fiyatı 132 TL'ye çıkacağından farklı internetlere bakmaya başladık.80-100 TL arası tivibu gibi televizyon paketi olan internet önerebilir misiniz ? Televizyona internet harici görüntü gelmiyor kabloları falan filan eksikmiş.
3 aydır kullanıyorum 1 kere kesıntı yasadımÇok kesinti filan oluyor mu yarın banada seninkinin fiberi gelicek de
Bugün geleceğiz dediler bekliyorum daha gelen giden yok inşallah seninki gibi olurda başımız ağrımaz3 aydır kullanıyorum 1 kere kesıntı yasadım