Logitech Z2300 bas için ses yalıtımı

Reaksiyon skoru
2
Arkadaşlar merhaba, şu an müstekil bir evdeyim fakat beylikdüzüne taşınıyorum siteye ve kullandığım ses sistemi 2+1 olmasına rağmen çok çok kuvvetli özellikle bas çok güçlü ve basın o komşulara verdiği sesi nasıl azaltabilirim? Odamı komple ses yalıtımı yapamıyorum sadece basın altına falan ne koyabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Not: Odam zemin extra halı Flex.

Ekler

• HÖJVHO.jpeg
    HÖJVHO.jpeg
    121 KB · Hit: 43
Arkadaşlar merhaba, şu an müstekil bir evdeyim fakat beylikdüzüne taşınıyorum siteye ve kullandığım ses sistemi 2+1 olmasına rağmen çok çok kuvvetli özellikle bas çok güçlü ve basın o komşulara verdiği sesi nasıl azaltabilirim? Odamı komple ses yalıtımı yapamıyorum sadece basın altına falan ne koyabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Ne koyarsan koy alt kata basslarda ses gider. Çok da rahatsız edici olarak gider. Kısık sesle kullanmayı öğrenmen gerekiyor yoksa alttakilerle papaz olabilirsiniz. Yine de altına şunu koyarsan birazcık da olsa etki eder

modeli ne tam olarak bulamadım ?

Geri