İntihar etmek istiyorum [eski]

kankam yeter artık forumda 5dkda bir intihar konusu açılıyor ailen değiliz ki 7/24 tavsiye verelim illaki bir arkadaşın vardır git söyle okulda düştün diye intihar edeceksen zaten hiçbişi demiyorum

Eskiyi özledim eskileri hayat sıkıcı arkadaşım yok denecek kadar az annem babam yaşlanıyor ne desem boş ekonomi desen yok okulda 77 olmam çok koydu rezil oldum herkese hele aileme
Olan olmuş artık. Bunları düşünüp üzüleceğine bunları düzeltmeye bak, iyiye yönelmeye çalış. Böyle düşünüp durmanın kimseye, özellikle de sana hiçbir faydası yok.

Hi cbirbisim rast gitmiyor kız seviyorum reddeder . 1. Girdiğim okulda 77. Lige düştüm PC toplayın dedim dolar arttı .Kısacası Bon boş bir halim var olsam ne olur olmasam etrafımda bana değer veren az .
Senin şu yaşadıklarini herkes yaşıyor dolar bir tek sana artmıyor. Çözüm olacak mı yani bu yaptığın.

1.nasıl olduysan yine olursun dolar artması sadece seni vurmuyor veya sadece sen red yemiyorsun bir şeyleri bahane etmeyi bırak ailem yaşlanıyor diyorsun ailen sağ olduğu için şükretmeyi düşündün mü veya yemek yiyebilidiğin için gözün görebildiği yürüyüp koşabildiğin için

Son düzenleme:
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Hi cbirbisim rast gitmiyor kız seviyorum reddeder . 1. Girdiğim okulda 77. Lige düştüm PC toplayın dedim dolar arttı .Kısacası Bon boş bir halim var olsam ne olur olmasam etrafımda bana değer veren az .
Senin kafanı s..

Derdini seveyim milletin eli bacağı yok parası yok intihar düşünmüyor hayata sarılıyor senin dediklerine bak bunlar da dert mi ?
Silkelen kendine gel. 77 den de yükselirsin pc alacak paran da olur yeter ki ailen ve sen sağlıklı olun. Sağlık en büyük nimet hastalanmadan önce anlarsın. Elin kolun tutuyor mu ? Çalışıp en iyi pc yi de alırsın. Bizim de sıkıntılarımız vardı şimdi çok şükür çalışıyoruz kazanıyoruz zamanın ve sağlığının kıymetini bil abicim. Git yüzünü yıka kendine yeni sayfa aç ve asla pes etme.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,973
Üyeler
184,248
Son üye
psilive
Geri