İphone 7 buzlukta kaldı acil yardım

telefonum sıcakken buzluğa koyup unuttum 30 dakika sonra çıkarttım telefonu direkt alıp sildim şu an ne yapmam gerek
Ben tüm gece bırakmıştım yanlışlıkla. Sabah aldım açtım hiçbir şey yoktu.

Bendeki telefonda su geçirmezlik de yoktu iPhone 7 de var. bir şey olmaz büyük ihtimalle.

telefonum sıcakken buzluğa koyup unuttum 30 dakika sonra çıkarttım telefonu direkt alıp sildim şu an ne yapmam gerek
sıcak biryerde pirincin içine koy beklet nemi falan alsın

Su almaya gitmiştim buzdolabına elimde de telefon vardı koycak bir yer bulamadığım için dalgınlıktan buzdolabının içine koymuştum telefonu sonra da unutup gitmiştim ama bir
şey olmamıştı

Su almaya gitmiştim buzdolabına elimde de telefon vardı koycak bir yer bulamadığım için dalgınlıktan buzdolabının içine koymuştum telefonu sonra da unutup gitmiştim ama bir
şey olmamıştı
ne kadar süre sonra buldunuz birde pirince falan koydunuzmu?

SDASDSAD
Neden buzluk?
Neden üst kısmı değil de orası?
Çıkart ve biraz çözünsün olamdı pirince yatır suyunu çeksin erirken.

Bir şey olmaz ben askerde her gece yastığın arasına koyardım sabahta kitlenmiş olurdu havasızlıktan ısınırdı kitlenirdi. 1 saat buzluğa bırakırdım kilit açılınca kullanmaya devam ederdim.

Ben hep koyuyordum. Markası da Vestel idi. Ta kii ben duvara fırlatana kadar bir şeyi yoktu tabii. :p

Geri