sıcak suya tuttelefonum sıcakken buzluğa koyup unuttum 30 dakika sonra çıkarttım telefonu direkt alıp sildim şu an ne yapmam gerek
Hocam soğuması için buzluğa koymanız zaten yanlış. Neden böyle bir şey yaptınız ki?
konu o değil ama yinede açıklayayım ısındığından dolayı droplar girmeye başlamıştı sinirlenip koydumHocam soğuması için buzluğa koymanız zaten yanlış. Neden böyle bir şey yaptınız ki?
Hocam telefon ısınırsa telefonu kapatıp serin bir yere bırakmanız daha iyi olur.konu o değil ama yinede açıklayayım ısındığından dolayı droplar girmeye başlamıştı sinirlenip koydum
Ben tüm gece bırakmıştım yanlışlıkla. Sabah aldım açtım hiçbir şey yoktu.telefonum sıcakken buzluğa koyup unuttum 30 dakika sonra çıkarttım telefonu direkt alıp sildim şu an ne yapmam gerek
valla içim rahatladı eyvallahBen tüm gece bırakmıştım yanlışlıkla. Sabah aldım açtım hiçbir şey yoktu.
Bendeki telefonda su geçirmezlik de yoktu iPhone 7 de var. bir şey olmaz büyük ihtimalle.
sıcak biryerde pirincin içine koy beklet nemi falan alsıntelefonum sıcakken buzluğa koyup unuttum 30 dakika sonra çıkarttım telefonu direkt alıp sildim şu an ne yapmam gerek
ne kadar süre sonra buldunuz birde pirince falan koydunuzmu?Su almaya gitmiştim buzdolabına elimde de telefon vardı koycak bir yer bulamadığım için dalgınlıktan buzdolabının içine koymuştum telefonu sonra da unutup gitmiştim ama bir
şey olmamıştı
SDASDSADtelefonum sıcakken buzluğa koyup unuttum 30 dakika sonra çıkarttım telefonu direkt alıp sildim şu an ne yapmam gerek
Bir şey olmaz ben askerde her gece yastığın arasına koyardım sabahta kitlenmiş olurdu havasızlıktan ısınırdı kitlenirdi. 1 saat buzluğa bırakırdım kilit açılınca kullanmaya devam ederdim.telefonum sıcakken buzluğa koyup unuttum 30 dakika sonra çıkarttım telefonu direkt alıp sildim şu an ne yapmam gerek