Letgo ve sahibindene baktın mıBeyler en düşüğü 1000Tl felan hani eski xbox kolları satılmıyor mu uyguna. Mesela playstatiın 3 kolu eski mesela. Xboxta yok mu öyle?
İlla microsoft olmasına gerek yok başka markaların yok mu xbox kolu.Letgo ve sahibindene baktın mı
örnek;Letgo ve sahibindene baktın mı
Vardır hocam illaki ama ne derece kaliteli olur bilememİlla microsoft olmasına gerek yok başka markaların yok mu xbox kolu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
örnek;
PowerA Enhanced Wired Controller Xbox Kırmızı Gamepad Fiyatları ve Özellikleri
PowerA Enhanced Wired Controller Xbox Kırmızı Gamepad en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.m.n11.com
Vardır hocam illaki ama ne derece kaliteli olur bilemem
Attığını mı almak mantıklı acaba yoksaVardır hocam illaki ama ne derece kaliteli olur bilemem
[TRY487.70]2.4G Kablosuz Oyun Denetleyicisi Joystick Xbox One Gamepad için PS3 Android Akıllı Telefon Win 7 8 10 PC için Video Oyunları Ekipman ve Aksesuarları from tüketici elektroniği on banggood
Data sent exceeds limit
Vardır hocam illaki ama ne derece kaliteli olur bilemem
Hepsiburada daha mantıklı gibi hocam 419 kişi almış yorumlamış tabi mükemmel kalite orjinal bir şey beklemeyin ama iş görür gibiAttığını mı almak mantıklı acaba yoksa
bu tarz bir şey mi acaba.
Şuan 50 liralık platoon kullanıyorum sadece fifa oynuyorum.Alıntıyı görüntüle
Hepsiburada daha mantıklı gibi hocam 419 kişi almış yorumlamış tabi mükemmel kalite orjinal bir şey beklemeyin ama iş görür gibi
Sadece FIFA için mi alicaksinizŞuan 50 liralık platoon kullanıyorum sadece fifa oynuyorum.
Evet.Sadece FIFA için mi alicaksiniz
Arada sekiro felan.Sadece FIFA için mi alicaksiniz
Ben bir bakayım soruşturayım size döneyim hemenEvet.
Arada sekiro felan.
beklemedeyim.Ben bir bakayım soruşturayım size döneyim hemen
Hepsiburada da ki kolun incelemesi hocambeklemedeyim.
https://ty.gl/wnnqibuur5Hepsiburada da ki kolun incelemesi hocam
Kararsızım f710 305tl ye düşmüş onda da bağlantı kopma sorunu olur diyorlar. Bide çakma xbox 360 pc için direk tak çalıştır hazır geliyor.F710 tak çalıştır oluyor mu acaba?Hepsiburada da ki kolun incelemesi hocam