Bol Tereyağlı İskender
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 510
Power testinde 10 saniye geçmeden ekran gidiyor bazen de yeniden başlıyor, ekran gidince restart atmadan gelmiyor.
EvetAğır oyunlarda da aynı sıkıntıyı yaşıyor musunuz?
Farklı PSU ile deneme imkanınız var mı?
Sanırım satacağım, 1 yıldır bu sorunla uğraşıyorum servis de hiçbir şey yok dedi.Bendede aynı sorun vardı oyunlarda kapanıyordu occt testindede kapanıyordu yeni psu aldım düzeldi
Maalesef yokFarklı PSU ile deneme imkanınız var mı?
1 yıl iyi dayanmışsınız ben bazen opera açtığımda bile pc rest atıyorduSanırım satacağım, 1 yıldır bu sorunla uğraşıyorum servis de hiçbir şey yok dedi.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Maalesef yok![]()
Bi' bilgisayarcıya götürüp rica edebilirsiniz.Maalesef yok![]()
Güvenebileceğim tanıdığım bir yer yok, götürsem kim bilir hangi parçayı çalarlarBi' bilgisayarcıya götürüp rica edebilirsiniz.
1 ay olmuyor 2 hafta oluyor sonra tekrar durup başlıyor, çok garip random şekilde oluyor1 yıl iyi dayanmışsınız ben bazen opera açtığımda bile pc rest atıyordu
İşlemci ve ekran kartına ayrı ayrı test yapınca durum ne? İkisi aynı anda yüke girince sorun çıkıyorsa PSU yetersiz kalıyordur, yeni PSU alın.Power testinde 10 saniye geçmeden ekran gidiyor bazen de yeniden başlıyor, ekran gidince restart atmadan gelmiyor.
750watt psu nasıl yetersiz kalıyor, RTX 3070 ve R7 3700x işlemci ileİşlemci ve ekran kartına ayrı ayrı test yapınca durum ne? İkisi aynı anda yüke girince sorun çıkıyorsa PSU yetersiz kalıyordur, yeni PSU alın.
Modeli ne PSU’nun?750watt psu nasıl yetersiz kalıyor, RTX 3070 ve R7 3700x işlemci ile