mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
PC özellikleri neler? PSU'yu da yazın.
Modeli ne PSU’nun?
Coolermaster 750w mwe v2psu ne
Asus dual 3070PC özellikleri neler? PSU'yu da yazın.
Sistemde başka bir sorun olabilir.Coolermaster 750w mwe v2
Mesaj otomatik birleştirildi:
Asus dual 3070
r7 3700x
b550
coolermaster 750w 80+ bronze
Hep mi bu sorun vardı yoksa şimdi mi oldu?Coolermaster 750w mwe v2
Asus dual 3070
r7 3700x
b550
coolermaster 750w 80+ bronze
Cooler Master MWE 750W MPE-7501-ACABW
hep vardı servise de tüm parçaları tek tek yolladım sorun yok dedilerHep mi bu sorun vardı yoksa şimdi mi oldu?
Sıcaklık değerleri normal 80 üstüne bile çıkmıyorGüç kaynağından olabilir, sıcaklıklardan dolayı da olabilir. Bu tarz sorunlarda uzaktan pek bir çözüm sunulamıyor açıkçası.
Tam yüke sokuyorsun, sıcaklıklar 1 saniye falan geç geliyor. Anlık bir pik yaparak +90 dereceleri geçip kapatıyor bile olabilir. Ama benim aklıma ilk olarak güç kaynağı geldi.hep vardı servise de tüm parçaları tek tek yolladım sorun yok dediler
Sıcaklık değerleri normal 80 üstüne bile çıkmıyor
Servisin kafa güzel galiba. Hiç mi bakmamış?hep vardı servise de tüm parçaları tek tek yolladım sorun yok dediler
Sıcaklık değerleri normal 80 üstüne bile çıkmıyor
bilmiyorum 1 ay kaldı serviste tek ramler değişmiş yenisiyle o kadar, sorun ramde değildir bence.Servisin kafa güzel galiba. Hiç mi bakmamış?
Yeni RAM takmaları 1 ay sürmüş. PSU ne kadar sürer sen düşün.bilmiyorum 1 ay kaldı serviste tek ramler değişmiş yenisiyle o kadar, sorun ramde değildir bence.
Bu varsa bunu nasıl çözebilirim? Ekran gittiğinde fanlar da dönüyor, bazen ses de gidiyor bazen de ses devam ediyor anlamıyorumTam yüke sokuyorsun, sıcaklıklar 1 saniye falan geç geliyor. Anlık bir pik yaparak +90 dereceleri geçip kapatıyor bile olabilir. Ama benim aklıma ilk olarak güç kaynağı geldi.
Tüm parçaların servisine ayrı ayrı göndermiştimYeni RAM takmaları 1 ay sürmüş. PSU ne kadar sürer sen düşün.
bir saniye fotoğraf atacağımEkran kartının güç pinlerine güç tek kablodan mı geliyor iki ayrı kablodan mı geliyor
burası mı?Ekran kartının güç pinlerine güç tek kablodan mı geliyor iki ayrı kablodan mı geliyor
Evet orası, tahmin ettiğim gibi tek kablodan bağlı. Fark ettiysen 1 tane kabloda 2 konektör var, ikinci konektörü çıkar ve aynı kablodan bir tane daha tak ama ikinci taktığın kablonun 1 tane konektörünü tak. Yani 2 tane kablo tak ayrı ayrı ama her kablonun sadece 1 konektörü ekran kartına takılı olsun diğeri boşta dursun belki düzelirBu varsa bunu nasıl çözebilirim? Ekran gittiğinde fanlar da dönüyor, bazen ses de gidiyor bazen de ses devam ediyor anlamıyorum
Tüm parçaların servisine ayrı ayrı göndermiştim
bir saniye fotoğraf atacağım
Alıntıyı görüntüle
burası mı?
şu sorunu rahatça çözeyim vallahi adak adadım