FastPay Nasıl Yaparım

arasjr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
777
Arkadaşlar Fastpay'dan şu 100 tl ücretsiz kod olayını yapmaya çalısıyorum da sımdı aklıma takılan 2 3 tane soru var meselaa kartımızın denızbank'a ait bir kart olmasına gerek yok dimi meselaa atıyorum vakıfbank'a ait bir kartan fastpay hesabıma para atıp ordan da kod alsam 17 aralıkta bana iade edilirim mi bide iade ettikleri parayı çekebiliyor muyuz ?

Herhangi bir banka kartı veya papara'dan ,
Denizbank ATM'sinden,
Herhangi bir banka hesabından EFT yoluyla

fastPay cüzdanına para yükleyebilirsin.
İade edilen parayı nakit olarak çekebilirsin. Veyahut papara veya başka bir hesaba gönderebilirsin.

Denizbank ATM'sinden,

İade edilen parayı nakit olarak çekebilirsin. Veyahut papara veya başka bir hesaba gönderebilirsin.
anladım teşekkür ederim o zaman ben yapıyorum bu kod işini bedava para mantıken
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Denizbank ATM'sinden,

hocam bide farklı hesaplarla yaparsak mesela hesaplar telefon numaraları farklı ama eklendıgım kart aynı bır sorun olur mu yanı oyle de yatar mı para farklı hesaplara 100 100 olarak

Anakonu var oraya bak https://forum.donanimarsivi.com/konu/100-TL'ye-kadar-uecretsiz-e-pin-fastpay-ile.473750/

hocam bide farklı hesaplarla yaparsak mesela hesaplar telefon numaraları farklı ama eklendıgım kart aynı bır sorun olur mu yanı oyle de yatar mı para farklı hesaplara 100 100 olarak
Farklı bir kişinin adına yapsan yine ona da yatması lazım mantıken. Paranın çıktığı banka kartının bir öneminin olduğunu sanmıyorum. Ama sen garantiye almak istersen hesaptan EFT veya ATM'den yükleme yapabilirsin.

steam kodu alsam o kodu tekrar nakite cevırebılıyor muyum hocam

steam kodu alsam o kodu tekrar nakite cevırebılıyor muyum hocam
Sana verilen kodu kullanmazsın. Satışa çıkarırsın anca öyle. 100 TL'lik kodu 80 TL'ye satışa sunabilirsin misal.

Yok. Ben 22 Aralık Kış indirimlerinden oyun alacağım için kodu kullandım.
hocam ben sımdı kartımdan fast hesabıma eft yaptım ama halen geçmedi iade olucagı zaman bu eft gonderdıgım hesaba yatıcak dimi para

hocam ben sımdı kartımdan fast hesabıma eft yaptım ama halen geçmedi iade olucagı zaman bu eft gonderdıgım hesaba yatıcak dimi para
Hayır. Para iadesi fastPay cüzdanına olacak.
Hesaptan EFT ile para yüklediysen en geç 15 dakika sonra hesaba geçer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,936
Üyeler
189,943
Son üye
1STIKLAL1991
Geri