Palio silkeleme sorunu

Reaksiyon skoru
24
Araç Ekim ayınin başında conta ve keçeleri değiştirildi, yağ kaçakları çoktu üst kapak cürüdügu için su eksiltiyordu bunları motorcu değişimini yaptı, kayışlar devir daim trigger ve tüm buji kabloları yenilendi. Araç şu anda (07.12.2021) belli bir devirden sonra silkeleme sorunu ortaya çıktı, aracın göstergesinde bulunan enjektör ışığı yanıp sönüyor, yanıp söndüğü zaman silkeleme yapıyor. Araçta da LPG de var ama direkt benzinde kullanıyorum, acaba gazdan olabilirmi düşüncesiyle gazciya götürdüm ama bir sonuc alamadım. Sizce sorunun sebrbi ne olabilir, ve maliyeti kaça patlar, sizlerin nacizhane fikirlerini almak istedim. İyi akşamlar.

O silkeleme değil teklemefir hocam veys devir sabit durmuyor düzensiz çalışıyor.
Buji kablolarının şuanki durumu nedir hocam? Belki de kablolar yan sanayi ise değişmesi gerekiyordur

O silkeleme değil teklemefir hocam veys devir sabit durmuyor düzensiz çalışıyor.
Buji kablolarının şuanki durumu nedir hocam? Belki de kablolar yan sanayi ise değişmesi gerekiyordur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kablolar yeni değişti 2 ay oldu yani motorcu arkadaşın ne taktığını bilmiyorum ne yazik ki. Yan sanayi ise ne olabilir veya orijinal olanı kaç TL civaridir

Kablolar yeni değişti 2 ay oldu yani motorcu arkadaşın ne taktığını bilmiyorum ne yazik ki. Yan sanayi ise ne olabilir veya orijinal olanı kaç TL civaridir
Hocam ucuz olduğunu hiç sanmıyorum. Parça fiyatları o kadar arttı ki doblo ön balatası sırf orjinal diye 1250 lira ee böyle olunca yan sanayiye yöneliyor millet. Bence bu normal
Siz o gittiğiniz yere bir daha gidin ve baktırın.
İncelemeden bir şey diyemeyiz dersek yanlış olur

Sırf yan sanayi diye değiştirin demiyorum hocam sağlam mı? Değil mi? Her parçaya güvenilmiyor çünkü

Hocam ucuz olduğunu hiç sanmıyorum. Parça fiyatları o kadar arttı ki doblo ön balatası sırf orjinal diye 1250 lira ee böyle olunca yan sanayiye yöneliyor millet. Bence bu normal
Siz o gittiğiniz yere bir daha gidin ve baktırın.
İncelemeden bir şey diyemeyiz dersek yanlış olur

Sırf yan sanayi diye değiştirin demiyorum hocam sağlam mı? Değil mi? Her parçaya güvenilmiyor çünkü
Hocam konuyla alakasiz ama direksiyon kayışını da motorcu arkadaş motor yapılırken değiştirdi, fakat direksiyonda garip bir ses var. Bu ses neden kaynaklanıyor olabilir?

Araç Ekim ayınin başında conta ve keçeleri değiştirildi, yağ kaçakları çoktu üst kapak cürüdügu için su eksiltiyordu bunları motorcu değişimini yaptı. Araç şu anda (07.12.2021) belli bir devirden sonra silkeleme sorunu ortaya çıktı, aracın göstergesinde bulunan enjektör ışığı yanıp sönüyor, yanıp söndüğü zaman silkeleme yapıyor. Araçta da LPG de var ama direkt benzinde kullanıyorum, acaba gazdan olabilirmi düşüncesiyle gazciya götürdüm ama bir sonuc alamadım. Sizce sorunun sebrbi ne olabilir, ve maliyeti kaça patlar, sizlerin nacizhane fikirlerini almak istedim. İyi akşamlar.

Hocam konuyla alakasiz ama direksiyon kayışını da motorcu arkadaş motor yapılırken değiştirdi, fakat direksiyonda garip bir ses var. Bu ses neden kaynaklanıyor olabilir?
Hocam yapıldıktan sonra mı başladı ses? Nasıl bir ses? vızzz diye bir ses ise (sürekli) yağ az olabilir. Veya kayışta bir sorun vardır , tam teşhis için incelemek lazım.
Bu arada siz bu ustaya bir daha gidin ve sorunlarınızı söyleyin hatta siz yaptıktan sonra başladı falanda diyin. İş yapıldıktan sonra daha da sorun çıkarması normal değil çünkü

Hocam yapıldıktan sonra mı başladı ses? Nasıl bir ses? vızzz diye bir ses ise (sürekli) yağ az olabilir. Veya kayışta bir sorun vardır , tam teşhis için incelemek lazım.
Bu arada siz bu ustaya bir daha gidin ve sorunlarınızı söyleyin hatta siz yaptıktan sonra başladı falanda diyin. İş yapıldıktan sonra daha da sorun çıkarması normal değil çünkü
Hocam yağ yenilendi, ses kedi sesine benziyor adeta 😂 bu arada önerileriniz için minnettarım.

Hocam yağ yenilendi, ses kedi sesine benziyor adeta 😂 bu arada önerileriniz için minnettarım.
Ama eksik olabilir hocam. Sürekli ses geliyorsa yağ eksiktir. Gaz verince kesiyorsa pompadan veya kayıştandır. En kötü ve en pahalı ihtimal de direksiyon kutusu. Eğer kutuda sorun varsa iyi paraya patlar benden demesi

Ama eksik olabilir hocam. Sürekli ses geliyorsa yağ eksiktir. Gaz verince kesiyorsa pompadan veya kayıştandır. En kötü ve en pahalı ihtimal de direksiyon kutusu. Eğer kutuda sorun varsa iyi paraya patlar benden demesi
[/QUOTEr. Değerli vaktinizi ayirdiginiz için teşekkür ederim hocam, iyi akşamlar dilerim. Soracaklarim bu kadardı, bı motorcu arkadaşa tekrar götürmekte fayda var 😂

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim hocam, iyi akşamlar. Soracaklarim bu kadardı motorcu arkadaşa tekrar götürmekte fayda var 😂

Değerli vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim hocam, iyi akşamlar. Soracaklarim bu kadardı motorcu arkadaşa tekrar götürmekte fayda var 😂
Ne demek hocam iyi akşamlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,950
Üyeler
187,750
Son üye
LinuxPengueni
Geri