Amazon 2 TB harddisk 260 TL

BurakBal

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,143
İyi forumlar.

Uzun süredir taşınılabilir harddisk almak istiyorum ve karşıma böyle bir harddisk çıktı.Bu fiyata ben de pek ihtimal vermiyorum ancak amazon garantisinde olması biraz güven veriyor. Fikrinizi almak istedim.

Satıcı amazon almanya zaten sadece kısa bir şekilde markayı araştır sonra direkt al bir daha böyle fırsat olmaz

İyi forumlar.

Uzun süredir taşınılabilir harddisk almak istiyorum ve karşıma böyle bir harddisk çıktı.Bu fiyata ben de pek ihtimal vermiyorum ancak amazon garantisinde olması biraz güven veriyor. Fikrinizi almak istedim.

for macbook yazıyor normal pc de çalısır mı. fiyat gayet uygun. Up Up

Gerçekse baya baya iyi birde nerdeyse 80 tl gönderim ücreti varmış yine bedava resmen ama pek güvenemiyorum

Güzel fiyat.

çok şaşırdım varmı bi fırsatçılık bilmiyorum ama cidden bu fiyat denge oynatır toptancılar bu kadar ucuz vermiyor :)

alınır mı?? içindeki hdd nedir bilen varmı?

Dikkat etmek lazım arkadaşım 256 gb diye satılan markasız bir usb aldı. Bilgisayara taktığın zaman gerçekten de 256gb yazıyor içine 200gb dosya atmaya çalıştık gerçektende atmaya başladı. 1 hafta sonra fark ettik ki flash aslında standart 32 gb bir flash 32 gb dan sonra gelen bilgileri önceki bilgilerin üzerine yazıyor. Flash ı biçimlendirince 32gb olarak gözükmeye başladı içine atılan bir yazılım windows u kandırıyor

Dikkat etmek lazım arkadaşım 256 gb diye satılan markasız bir usb aldı. Bilgisayara taktığın zaman gerçekten de 256gb yazıyor içine 200gb dosya atmaya çalıştık gerçektende atmaya başladı. 1 hafta sonra fark ettik ki flash aslında standart 32 gb bir flash 32 gb dan sonra gelen bilgileri önceki bilgilerin üzerine yazıyor. Flash ı biçimlendirince 32gb olarak gözükmeye başladı içine atılan bir yazılım windows u kandırıyor
Satıcı Amazon DE olduğu için böyle bir sorun yaşanacağını sanmıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,749
Üyeler
186,940
Son üye
MertOcak
Geri