Neler Yeni

A52 hakkında sorularınızı yanıtlayabilirim.

(Evo)lution

80+ Bronze
Bugün A52 geldi istediğiniz veya merak ettiğiniz soruyu sorun yanıtlayabilirim. He birde ben alırkam kasası yamuk gelcek diye korkmuşdum fakat öyle gelmedi. Ben amazondan aldım sizde almak isterseniz linki bırakıyorum.
Gece kamera performansı nasıl? Ve cihazın eksilerini ve artılarını yazabilirseniz a52 almayı düşünen insanlarada yardımcı olabilirsiniz :). Bu arada hayırlı olsun hocam.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Bugün A52 geldi istediğiniz veya merak ettiğiniz soruyu sorun yanıtlayabilirim. He birde ben alırkam kasası yamuk gelcek diye korkmuşdum fakat öyle gelmedi. Ben amazondan aldım sizde almak isterseniz linki bırakıyorum.
Özellik bakımından kağıt üzerinde dolu bir orta segment telefonu peki kamerası için konuşalım gün ışığında muhtemelen iyidir sormaya gerek yok ama gece nasıl video çekerken sarsıntı oluyor mu ayrıca oyun için neden önermezsin donma kasma vesayre mi yaşadın.

Madyum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Abdullah Kahveci
Özellik bakımından kağıt üzerinde dolu bir orta segment telefonu peki kamerası için konuşalım gün ışığında muhtemelen iyidir sormaya gerek yok ama gece nasıl video çekerken sarsıntı oluyor mu ayrıca oyun için neden önermezsin donma kasma vesayre mi yaşadın.
Oyun oynayabilirsin ama oyun için işlemcisi daha iyi telefon var. Gece 60 pixel ve aydınlık çekerken kasıyor kendin ayarliyabiliyorsun.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Oyun oynayabilirsin ama oyun için işlemcisi daha iyi telefon var. Gece 60 pixel ve aydınlık çekerken kasıyor kendin ayarliyabiliyorsun.
Se2 mi sence A52 mi telefonundan memnun musun

Madyum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Abdullah Kahveci
Pardon ben foto için anladım video çekerken uhd çekmezsen kasmıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Se2 mi sence A52 mi telefonundan memnun musun
İllaha iPhone istemiyorsan bence alma. Kasası dışında telefon çok güzel kasası plastik dandik. Görüntüsü güzel ama dandik. Onun içinde kılıf alabilirsin. Ben telefondan memnunum. Ana amacın oyun oynamak değilse alabilirsin.

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA
Kasma yaşadınız mı hiç hocam?

Raaazzeeer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
453
İsim
Adem Furkan ATA

Madyum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Abdullah Kahveci
Arkadaşlar görsel yukliycem 3mb den fazla diyor ne yapabilirim ?

Madyum

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
346
İsim
Abdullah Kahveci
az önce telefon yüz üstü düştü anlık kalp krizi sonucu hiçbirşey olmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kalbim dışında hiçbirşey olmadı yani . :D

Top Bottom