A52 hakkında sorularınızı yanıtlayabilirim.

Madyum

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
346
Bugün A52 geldi istediğiniz veya merak ettiğiniz soruyu sorun yanıtlayabilirim. He birde ben alırkam kasası yamuk gelcek diye korkmuşdum fakat öyle gelmedi. Ben amazondan aldım sizde almak isterseniz linki bırakıyorum.
Düzenleme Kasası yamukmuş.

Son düzenleme:
Fiyatını hakediyor mu kamerası nasıl ? Oyun performansı nasıl ?

Fiyatını hakediyor mu kamerası nasıl ? Oyun performansı nasıl ?
Oyun oynamadım. Kamerası çok iyi bence. Oyun için alıcaksanız önermem. Pocco x3 pro'yu tavsiye ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada oyun için almıyacaksan fiyatını hak ediyor bence.

Daha bugün yeni gelmiş telefon için nasıl sorularınızı cevaplayabilirim diyorsunuz az kullanıp öyle konu açsaydınız keşke.

Daha bugün yeni gelmiş telefon için nasıl sorularınızı cevaplayabilirim diyorsunuz az kullanıp öyle konu açsaydınız keşke.
Mesela x bir şey var mı yada kamerası nasıl diye soruları cevaplamak için açtım. Kullanıp açsam rehber yapardım biraz daha.

1629319072968.png

Optik görüntü sabitleyicisi var mı?

90 hz nasıl çok farkettimi akıcılık anlamından

90 hz nasıl çok farkettimi akıcılık anlamından
Telefonu ilk açtığında 17 tane uyguluma birden indirince kasma olmuştu. Gayet akıcı bir telefon, çok fark olmasa da fark ediyor.

Bide benim size sormak istediğim bir şey var. Hızlı sarj telefonun bataryasına ya da sarj aletinde performans düşüşü gösterir mi ?

Bugün A52 geldi istediğiniz veya merak ettiğiniz soruyu sorun yanıtlayabilirim. He birde ben alırkam kasası yamuk gelcek diye korkmuşdum fakat öyle gelmedi. Ben amazondan aldım sizde almak isterseniz linki bırakıyorum.
Türk yıldızlarının gösterisini kameraya çekecekim a52 ile uçakları görmüyordu kamera bence çok iyi değil kamerası

Türk yıldızlarının gösterisini kameraya çekecekim a52 ile uçakları görmüyordu kamera bence çok iyi değil kamerası
fiyatının ahkkını vermiyor*

fiyatının ahkkını vermiyor*
Beklentine bağlı olabilir. Gece donma olabiliyor kamerasında ama onun içinde mod yapılmış.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,303
Üyeler
187,314
Son üye
ces-0717
Geri