400TL ile ne alınır?

happy

Cezalı
80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
963
bugün dogumgunum qwe 50Dk sonra fln avmleri dolaşcaz trump towersa gidicez sonra cevahire fln cevahirde teknosa var trump avmde mediamarkt var sizce teknosamı mediamarktmı bide 400tl ye ne alabilirim osu oynuyorum genelde 400tl ye güzel grafik tableti bulunurmu yada klavye mouse flnda alabilirim ne önerirsiniz?

Anker R100 TWS kulaklık cihazı alır ve kalan 40 lirayla da 1,5 bol tereyağlı iskender yerdim. Bu arada doğum günün kutlu olsun kardeşim.

Anker R100 TWS kulaklık cihazı alır ve kalan 40 lirayla da 1,5 bol tereyağlı iskender yerdim. Bu arada doğum günün kutlu olsun kardeşim.
genelde full pcde takıldığım için airpods kullanmıyorum

bu arada tsk

bu arada tsk
O zaman sende olmayan bişey al tahminimce senin donanımların vardır klavyen faren vardır bence onlara gerek yok. İlla teknolojik cihaz olmasına gerek yok üstüne başına kaliteli kıyafet al yakışıklı yap kendini.

O zaman sende olmayan bişey al tahminimce senin donanımların vardır klavyen faren vardır bence onlara gerek yok. İlla teknolojik cihaz olmasına gerek yok üstüne başına kaliteli kıyafet al yakışıklı yap kendini.
daha önce hiç mekanik bir klavyem olmadı klavye almak sence mantıklımı kıyafete hiç girmeyelim 40 50 tane vardır kıyfaet :d

bu arada tsk
100 TL Neon al odanı süslersin
40 TL Sinema ya git ama yanına birşeylerde al
50 TL Yemek ye
geriye kalan 210 TL'ye sen bilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

daha önce hiç mekanik bir klavyem olmadı klavye almak sence mantıklımı kıyafete hiç girmeyelim 40 50 tane vardır kıyfaet :d
eğer çok fazla sese taammülün yoksa alma ve komşuna ses gitme varsada alma (komşun delirir)
ama bazı mekanik klavyeler sessizdir onları alabilirsin.

100 TL Neon al odanı süslersin
40 TL Sinema ya git ama yanına birşeylerde al
50 TL Yemek ye
geriye kalan 210 TL'ye sen bilirsin

eğer çok fazla sese taammülün yoksa alma ve komşuna ses gitme varsada alma (komşun delirir)
ama bazı mekanik klavyeler sessizdir onları alabilirsin.
neon mantıklı fikirmiş hiç düşünmedim.
sinemayı annem ısmarlar asjhflsajglşasg
yemeğide annem ısmarlar
300TLle bişey önerirsen sevinirim

400 TL'ye giriş seviyesi, yan sanayi kalitesiz fason üretim dandik artık ne dersen de mekanik klavye alacağıma, sağlam kaliteli membran klavye alırım. Mesela Logitech G213.

neon mantıklı fikirmiş hiç düşünmedim.
sinemayı annem ısmarlar asjhflsajglşasg
yemeğide annem ısmarlar
300TLle bişey önerirsen sevinirim
300 TL'ye Masa alabilirsin masaüstü bilgisayarının yanına koyarsın ders v.b. falan yada ileride çift monitör yaparsın, yemeğini koyarsın,

400 TL'ye giriş seviyesi, yan sanayi kalitesiz fason üretim dandik artık ne dersen de mekanik klavye alacağıma, sağlam kaliteli membran klavye alırım. Mesela Logitech G213.
hocam şuanki klavyem rampage kbr66 çok kötü 300TLye mekanik bulursam onu alırım internet kafede oynuyordum mekanik klavyeyle gayette hoşuma gitmişti internet kafedeki klavyeyide alabilirim markası rampage bulursam alıcam

300 TL'ye Masa alabilirsin masaüstü bilgisayarının yanına koyarsın ders v.b. falan yada ileride çift monitör yaparsın, yemeğini koyarsın,
hocam zaten şuan çift monitör kullanıyorum 300tlye bence avmde ucuz masa bulamam

hocam şuanki klavyem rampage kbr66 çok kötü 300TLye mekanik bulursam onu alırım internet kafede oynuyordum mekanik klavyeyle gayette hoşuma gitmişti internet kafedeki klavyeyide alabilirim markası rampage bulursam alıcam

hocam zaten şuan çift monitör kullanıyorum 300tlye bence avmde ucuz masa bulamam
ULTRA MEGA BRUHZ
Telefonunda kablosuz şarj varmı ?

ULTRA MEGA BRUHZ
Şarj standı alabilirsin

ULTRA MEGA BRUHZ

Şarj standı alabilirsin
evet kablosuz şarj aletim var telefon kullanmıyorum yani kullanmıyorum dediğim çok az kullanıyorum dışarı çıkmıyorum zaten telefon lazım etmiyor yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,383
Üyeler
183,830
Son üye
tarzan19402
Geri