Car Rown oyununu nerden bulup oynayabilirim

Juiclair0

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,921
Arkadaşlar hatırlayan vardır facebookta eskiden çok oynuyordum çok severdim ve aşırı saran bi oyun bakayım dedim bulamadım facebookta. Nereden bulup oynayabilirim
oyun ismi: car town

Ekler

• car town.PNG
    car town.PNG
    177.5 KB · Hit: 496
Oğlum çocukluğumuzun efsane oyunu ya. Ağlıcam şimdi.
Facebook'tan kalktı bu oyun. PC'de başka yerde de yok diye biliyorum. Bulan olursa atar zaten. Mobilde ona benzer bir şey var galiba

Facebook'tan kalktı bu oyun. PC'de başka yerde de yok diye biliyorum. Bulan olursa atar zaten. Mobilde ona benzer bir şey var galiba

ıphone kullanıyorum kanka telefonda nasıl oynarım ios için :/

Ben Facebooktan Cafeland, Marketland ve Dragon City oynuyordum

Ben Facebooktan Cafeland, Marketland ve Dragon City oynuyordum
kanka dün cafeland indirdim eski cafe bağlanamadım yeni açtım iş yerinde oynuyom şuan asodmqwpodaslöd
bende oynadım cafeland ve dragon city. Hiç unutmam gecenin öfkesini açmıştım ejderhanı nasıl ehitirsin filmindeki.

kanka onu bunu boşver car town ios için bulmam lazım :(
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

teknolojik derken mantık nasıldı kanka
Ya böyle dragon city gibi bir yerleri geliştirip duruyorduk ama böyle robotlar falan vardı diye hatırlıyorum

bu attığını pc emulator indirsem oynayabilirmiyim ?

Birde çiftlik oyunu vardı neydi adı yaa?

Geri