- Reaksiyon skoru
- 1,921
ıphone kullanıyorum kanka telefonda nasıl oynarım ios için :/Oğlum çocukluğumuzun efsane oyunu ya. Ağlıcam şimdi.
Facebook'tan kalktı bu oyun. PC'de başka yerde de yok diye biliyorum. Bulan olursa atar zaten. Mobilde ona benzer bir şey var galiba
![]()
Car Town Streets (Android)
Android için Miniclip geliştiricisinin en ünlü uygulamalarından biri olan Car Town Streets uygulamasını ücretsiz indirin. Uptodown.com'da buluncar-town-streets.tr.uptodown.com
Ben Facebooktan Cafeland, Marketland ve Dragon City oynuyordumOğlum çocukluğumuzun efsane oyunu ya. Ağlıcam şimdi.
Facebook'tan kalktı bu oyun. PC'de başka yerde de yok diye biliyorum. Bulan olursa atar zaten. Mobilde ona benzer bir şey var galiba
![]()
Android için Miniclip geliştiricisinin en ünlü uygulamalarından biri olan Car Town Streets uygulamasını ücretsiz indirin. Uptodown.com'da buluncar-town-streets.tr.uptodown.com
Wild Ones'te vardı vay be..Ben Facebooktan Cafeland, Marketland ve Dragon City oynuyordum
kanka dün cafeland indirdim eski cafe bağlanamadım yeni açtım iş yerinde oynuyom şuan asodmqwpodaslödBen Facebooktan Cafeland, Marketland ve Dragon City oynuyordum
Bi oyun daha vardı teknolojik bir oyundu yine facebooktaydı ismini unuttum biliyomusun senWild Ones'te vardı vay be..
kanka onu bunu boşver car town ios için bulmam lazımWild Ones'te vardı vay be..
teknolojik derken mantık nasıldı kankaBi oyun daha vardı teknolojik bir oyundu yine facebooktaydı ismini unuttum biliyomusun sen
Ya böyle dragon city gibi bir yerleri geliştirip duruyorduk ama böyle robotlar falan vardı diye hatırlıyorumkanka onu bunu boşver car town ios için bulmam lazım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
teknolojik derken mantık nasıldı kanka
bu attığını pc emulator indirsem oynayabilirmiyim ?Oğlum çocukluğumuzun efsane oyunu ya. Ağlıcam şimdi.
![]()
Hiçbir fikrim yok. Dene bakalım.bu attığını pc emulator indirsem oynayabilirmiyim ?
farmvilleBirde çiftlik oyunu vardı neydi adı yaa?