Adamlar 2.500 gibi rakamlara slim kasa satıyorlar 500gb'lık. 2700e nasıl satıyorsun merak ettim.bende ps4 fat kasa var
2.el piyasasına baktım ufaktan 1.5-3k arası
2.7k a satsam 2.el xbox series s alsam mantıklı olur mu
series s 4-4.5k civarı ikinci el
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@elonoğlu
Neye göre?slim fat tan daha kötü ?
Mantıklı olur. Aradaki farka değer. Ps4 ömrünün sonlarını yaşıyor, Series s ise daha yolun başında.bende ps4 fat kasa var
2.el piyasasına baktım ufaktan 1.5-3k arası
2.7k a satsam 2.el xbox series s alsam mantıklı olur mu
series s 4-4.5k civarı ikinci el
@elonoğlu
Fat daha eski ve daha sesli çalışıyor. Slimlerin herhangi bir sorunu yok ve daha yeni.Neye göre?
Aynı donanımı kullanıyor. İkisi arasında gözle görülür bir fark olmayacaktır. Ancak yeni her zaman iyidir. Slim daha yeni bir model ve sorunsuz bir model. Fat kasa hem daha sesli hem de eski bir model.performans fat slim in üstünde pronun altında performans veriyor
Güç olarak hiçbir farkları yok.performans fat slim in üstünde pronun altında performans veriyor
sence kaça satarım ps4 üFat daha eski ve daha sesli çalışıyor. Slimlerin herhangi bir sorunu yok ve daha yeni.
Aynı donanımı kullanıyor. İkisi arasında gözle görülür bir fark olmayacaktır. Ancak yeni her zaman iyidir. Slim daha yeni bir model ve sorunsuz bir model. Fat kasa hem daha sesli hem de eski bir model.
yanında 4 tane oyunda vericemsence kaça satarım ps4 ü
Yanındaki oyunlara göre de değişir ama ben 2500(tek kol olduğunu düşünerek) gibi olacağını düşünüyorum. üstüne satabildiğin her fiyat senin için + olacaktır.sence kaça satarım ps4 ü
yanında 4 tane oyunda vericem