"Velet Oyunu" ithamı.

XenonVL

80+
Reaksiyon skoru
165
Uzun zamandır insanların sevmediği oyunlara velet oyunu dediğini farkettim. İnsanları ve oyunları böyle kategorilendiren kişileri inceledim. Genel olarak hiçbiri oyunun kitlesi hakkında bir araştırma yapmamış veya oyunu 1 haftadan fazla oynamamış. Tabi istisnalar kaideyi bozmaz. Burda cahil ve bilgisizce oyunlara ve insanlara sallayan kişilerden gına geliyor. Örneğin. Daha fortnite oynamamış biri oyuna gidip velet oyunu diyor. Yada CS seven kişi valorant'a velet oyunu diyor. Kitlesine velet diyor Böyle sırf çocukların diğer tür kişilerden fazla oynaması sebebiyle bir oyuna velet oyunu demenin saçma olduğunu düşünüyorum. Çünkü genel değilde tümel bir yargı. Üstüne üstlük donanım arşiv gibi bir sitede bile varlar.

Uzun zamandır insanların sevmediği oyunlara velet oyunu dediğini farkettim. İnsanları ve oyunları böyle kategorilendiren kişileri inceledim. Genel olarak hiçbiri oyunun kitlesi hakkında bir araştırma yapmamış veya oyunu 1 haftadan fazla oynamamış. Tabi istisnalar kaideyi bozmaz. Burda cahil ve bilgisizce oyunlara ve insanlara sallayan kişilerden gına geliyor. Örneğin. Daha fortnite oynamamış biri oyuna gidip velet oyunu diyor. Yada CS seven kişi valorant'a velet oyunu diyor. Kitlesine velet diyor Böyle sırf çocukların diğer tür kişilerden fazla oynaması sebebiyle bir oyuna velet oyunu demenin saçma olduğunu düşünüyorum. Çünkü genel değilde tümel bir yargı. Üstüne üstlük donanım arşiv gibi bir sitede bile varlar.
aksine bende torrent uygulaması için geçerli benim için bu 2000 doğumlu nesil ve sonrası daha neyin nerden indireceğini bilmiyor şu proramı indir kardeşim diyorum ama steamda öle bişi bulamadım nerden indircem diyor gelde kafayı duvarlara sürtme ama bi yandandan kızamıyorum çünkü ezberci bi zihniyetiz tanındık yada kitlesi olan birisi şunu yap bunu yap diyorlar aklında o kalıyor malesef.

Fortnite'a da velet oyunu demezsin ya, alışması zor bir oyun. Karşıma Mimar Sinan'lar gelmeye başladığından beridir oynamıyorum oyunu.

Evet dediğin doğru.
Fortnite'ı neredeyse 2000 saat falan oynamışımdır. Karşınıza gelen mimar sinanlardan biriydim. Oyunu yakın zamanda bıraktım ve sevmiyorum. Oyunda çocuklardan fazla +16 kişilerin olduğuna eminim. En az 25 saat oynasanız anlarsınız.

Öyle konuşanlara gülüp geçebilirsin. Laf dalaşına girmek ne ondan bir şey kaybettirir ne sana bir şey kazandırır. Fazla kafana takma yani boşver.

sen ne gereksiz bir insansın ya 1826 mesajının 1826'sı da tek kelimeden oluşan mesajlardan ibaret galiba her konuda sana denk geliyorum hepsinde böyle boş yapıyorsun tamam yok hayır evet anladım başka kelime bilmiyon mu kelime dağarcığına senin

bu oyun zula mı? bence dogru

sen ne gereksiz bir insansın ya 1826 mesajının 1826'sı da tek kelimeden oluşan mesajlardan ibaret galiba her konuda sana denk geliyorum hepsinde böyle boş yapıyorsun tamam yok hayır evet anladım başka kelime bilmiyon mu kelime dağarcığına senin
Diğer konuları bilemem fakat bu konunun ölü paylaşım olduğunu düşünüyorum.
Konu dışına açılması gerekir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,672
Üyeler
186,772
Son üye
Ygit_szr33
Geri