2060 vs 5600 xt hangisi daha iyidir?

Sami

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
301
1591015626283.png
1591015643331.png
Arkadaşlar illaha rtx olsun diye bir olayım yok hangisi donanımsal ve performans açısından beni daha uzun süre idare edebilir ve üzmeyecek kart.

İkisi de saf güç bakımından aynı güçte. Fakat RTX 2060'ın Ray Tracing özelliği mevcut.
Bu arada RX 5600 XT şu an 2350 TL'ye bulunabiliyor.

Bütçe varsa RTX 2060 yoksa zorlamaya gerek yok 2060 SUPER olsaydı zorlamanızı tavsiye ederdim.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Benim önerim 5600XT olur, aralarında fiyat farkı olmasına rağmen birbirine yakın kartlar.

• Beğen
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleArkadaşlar illaha rtx olsun diye bir olayım yok hangisi donanımsal ve performans açısından beni daha uzun süre idare edebilir ve üzmeyecek kart.

Gigabyte ın bu modeli 80 dereceye kadar kolayca çıkmakta, 2060 ı soğutamıyor bu model. Sapphire ise 5600XT yi az çok soğutuyor ama markayı tavsiye etmiyorum. Farklı model alma şansın yokmu ?

• Beğen
genel olarak 2060 daha iyi aslında OC da yapılabilir illaki RTX olsundan ziyade RTX 20 teknolojilerini araştırabilirdin.
5600 XT alacaksan bari sapphire olmayan bir model al. :)

genel olarak 2060 daha iyi aslında OC da yapılabilir illaki RTX olsundan ziyade RTX 20 teknolojilerini araştırabilirdin.
5600 XT alacaksan bari sapphire olmayan bir model al. :)
Sapphire'in neyi var ki. Yük altında 76 derecede çalışıyor, bu ideal bir sıcaklık.

• Beğen
Sapphire'in neyi var ki. Yük altında 76 derecede çalışıyor, bu ideal bir sıcaklık.
sıcaklıktan dolayı filan değil kaliteli değil technopatta recep baltaş zaten önermiyor yıllardır bu işte en fazla ve aynı sorunlar sapphirede çıkıyormuş ki @$ilentX in konusu bile var bu forumda sapphire ile alakalı yani soğutma her şey değil bence.

2060 alsam problem yaşarmıyım ?

Ben olsam RTX 2060 ı alırdım.

• Beğen
2060 alsam problem yaşarmıyım ?

Bu attığın model de olan 2060 80 dereceye kadar kolayca çıkıyor. Bir daha soruyorum başka marka model alamazmısın ? Bize maks bütçeni söylermisin.

• Beğen
Geri