ETS 2 OYUNDAN ATMA

Reaksiyon skoru
5
ETS 2 de oyunda giriş ekranına çok rahat bir şekilde ulaşıyorum ancak kariyere girerken beni oyundan atıyor başka hiç bir problem yok

Oyundan atıyordan kastın nedir?
Hata kodu Vs. var mı? Varsa ise atar mısın?

Hata kodunu atar mısın?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@Flushixy @KaanCK hocam bi baksanıza siz bilirsiniz.
0x00007FF6A920E149 adresindeki yönerge 0x0000000000000000 adresindeki belleğe baş
0x00007FF6A920E149 adresindeki yönerge 0x0000000000000000 adresindeki belleğe başvurdu. Bellek şu olamaz written.
hata kodu bu

Yaşadığınız problem ile ilgili olarak Başlat' a tıklayıp CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemine sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneği ile açınız. Açılan pencereye "SFC /SCANNOW" yazıp ENTER tuşuna basınız.(Tırnak işaretleri hariç.) İşlem tamamlandığında bilgisayarınızı yeniden başlatarak kontrol ediniz.

Sorunun devam etmesi durumunda BURADA yer alan dosyayı masaüstüne indirip sıkıştırılmış dosyadan çıkartınız. Çıkarttığınız Allupdate.bat dosyasına sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneği ile çalıştırınız. İşlem tamamlanıp DOS ekranı kapandıktan sonra test ediniz.

Sorunun devam etmesi durumunda Başlat' a tıklayıp CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemine sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneği ile açınız. Sonrasında aşağıdaki komutları sırasıyla uygulayıp test ediniz.

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

Problem giderilmez ise sisteminizde yüklü olan Antivirüs programınız mevcut ise kaldırıp yeniden deneyiniz. Bundan da netice alamazsanız yeni bir Windows kullanıcı profili oluşturup test ediniz.

Bir de ekran kartınızı güncellemenizi öneririm.

Kaynak

1. Başlat / Denetim Masası / Sistem (çift tıkla)
2. Gelişmiş
3. Ortam Değişkenleri
4. Kullanıcı Değişkenleri için Yeni‘ye bas
5. İlk satıra KMP_DUPLICATE_LIB_OK
6. İkinci satıra TRUE yaz ve TAMAM‘a bas
7. Sistem Değişkenleri için Yeni‘ye bas
8. İlk satıra KMP_DUPLICATE_LIB_OK
9. İkinci satıra TRUE yaz ve TAMAM‘a bas
10 Tüm pencereleri TAMAM ile kapat

Bunlarıda deneyebilirsin.

Bütün her şeyi yaptım ama oyundan hala atıyor sorun gitmedi aynı hata kodunu vermeye devam ediyor

Yaşadığınız problem ile ilgili olarak Başlat' a tıklayıp CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemine sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneği ile açınız. Açılan pencereye "SFC /SCANNOW" yazıp ENTER tuşuna basınız.(Tırnak işaretleri hariç.) İşlem tamamlandığında bilgisayarınızı yeniden başlatarak kontrol ediniz.

Sorunun devam etmesi durumunda BURADA yer alan dosyayı masaüstüne indirip sıkıştırılmış dosyadan çıkartınız. Çıkarttığınız Allupdate.bat dosyasına sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneği ile çalıştırınız. İşlem tamamlanıp DOS ekranı kapandıktan sonra test ediniz.

Sorunun devam etmesi durumunda Başlat' a tıklayıp CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemine sağ tıklayarak Yönetici Olarak Çalıştır seçeneği ile açınız. Sonrasında aşağıdaki komutları sırasıyla uygulayıp test ediniz.

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

Problem giderilmez ise sisteminizde yüklü olan Antivirüs programınız mevcut ise kaldırıp yeniden deneyiniz. Bundan da netice alamazsanız yeni bir Windows kullanıcı profili oluşturup test ediniz.

Bir de ekran kartınızı güncellemenizi öneririm.

Kaynak

1. Başlat / Denetim Masası / Sistem (çift tıkla)
2. Gelişmiş
3. Ortam Değişkenleri
4. Kullanıcı Değişkenleri için Yeni‘ye bas
5. İlk satıra KMP_DUPLICATE_LIB_OK
6. İkinci satıra TRUE yaz ve TAMAM‘a bas
7. Sistem Değişkenleri için Yeni‘ye bas
8. İlk satıra KMP_DUPLICATE_LIB_OK
9. İkinci satıra TRUE yaz ve TAMAM‘a bas
10 Tüm pencereleri TAMAM ile kapat

Bunlarıda deneyebilirsin.
Bütün her şeyi yaptım ama oyundan hala atıyor sorun gitmedi aynı hata kodunu vermeye devam ediyor

Başka çözüm yok gibi. Format atmayı deneyebilirsin önemli verilerini alıp.

Geri