emirhan1234
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,814
herkese merhabalar bende sıfır kioxia exceria 500gb ssd var fakat satışa koydum 1tb samsung 860 QVO ile birisi kafa kafaya takas istedi sizce vermeli miyim ?
fakat benim ssd 250gb olarak gözüküyor nasıl halledebilirim ?yap yap 1tb nerde 500gb nerde
o nasıl oluyor ? V-NAND yazmış ama860QVO QLC NAND'a sahip ona göre karar ver.
V-NAND'dan kastı Samsung'un bir teknonolojisi olduğu için. QLC'yi ayrıntılı olarak bilmesem de genelde depolama amaçlı öneriliyor.o nasıl oluyor ? V-NAND yazmış ama
kioxia ssd 500gb yerine 232gb olarak gözüküyor yaV-NAND'dan kastı Samsung'un bir teknonolojisi olduğu için. QLC'yi ayrıntılı olarak bilmesem de genelde depolama amaçlı öneriliyor.
Direk değiştir derim.kioxia ssd 500gb yerine 232gb olarak gözüküyor ya Alıntıyı görüntüle
SSD'nin kendi yazılımı belki yardımcı olabilir.kioxia ssd 500gb yerine 232gb olarak gözüküyor ya Alıntıyı görüntüle
çözdüm sence takası gerçekleştirsem mi ?SSD'nin kendi yazılımı belki yardımcı olabilir.
Yapılabilir gibi gözüküyor. Kioxia Exercia'lar zaten kaliteli modeller değil. 860QVO alınıp dosya ve oyun depolamak için kullanılabilir.çözdüm sence takası gerçekleştirsem mi ?
Hmm anladım 78 sağlığı yalnızYapılabilir gibi gözüküyor. Kioxia Exercia'lar zaten kaliteli modeller değil. 860QVO alınıp dosya ve oyun depolamak için kullanılabilir.
Hmm, okuma yazma durumu nasıl?Hmm anladım 78 sağlığı yalnız
buyurHmm, okuma yazma durumu nasıl?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Magician'da kaç gösteriyor bir de.