2. El Araç Önerisi Aile

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
745
Bütçe
130000
Arkadaşlar merhaba elimizde bi miktar para var ve bu parayı değerlendirmek için bi araç almaya karar verdik.

Genel olarak aile tipi bi araç olması ve satarken çok zorlanmayacağımız bir araç olmasını istiyorum.
Km de çok olmazsa tadından yenmez.

Ticari vs çok farketmez amaç parayı değerlendirmek.

Bütçe şuan 130k max 150k, teşekkürler.

Hocam bence 1.3 Multijet Doblo'lara bir bakın neticede bu araçlar her ne kadar yıllık muayanesi olsa da güzel arabadır. Aileye gider. Öneririm.

Hocam bence 1.3 Multijet Doblo'lara bir bakın neticede bu araçlar her ne kadar yıllık muayanesi olsa da güzel arabadır. Aileye gider. Öneririm.

Hocam eski kasalar 2003-12 arasının tipi kötü 12 üstüde biraz pahalıya kaçıyor yoksa bende öyle düşünüyordum ne önerirsin?

• Beğen
Reaksiyonlar: MTBC
Hocam bu paraya artık pek düzgün araba kalmadı . Bu arabayı bende atmak istemezdim ama piyasa stokçu ve fırsatçılarla dolu.
1.3 lineaların piyasası da 120 150 arası bu arabada da pek bir şey yok. Kayıtlı dolulara bakılabilir tabi karar size kalmış.
Az yakar piyasa arabasıdır hızlı satılır ekonomiktir.

Arkadaşlar merhaba elimizde bi miktar para var ve bu parayı değerlendirmek için bi araç almaya karar verdik.

Genel olarak aile tipi bi araç olması ve satarken çok zorlanmayacağımız bir araç olmasını istiyorum.

1.3 Doblo Bakın 2013-2014 bulursunuz

Hocam bu paraya artık pek düzgün araba kalmadı . Bu arabayı bende atmak istemezdim ama piyasa stokçu ve fırsatçılarla dolu.
1.3 lineaların piyasası da 120 150 arası bu arabada da pek bir şey yok. Kayıtlı dolulara bakılabilir tabi karar size kalmış.
Az yakar piyasa arabasıdır hızlı satılır ekonomiktir.

Yok hocam ne demek yapıcak bir şey yok yani durum kötü.

1.3 Doblo Bakın 2013-2014 bulursunuz

Araştırıyorum, teşekkürler.

Daha iyisi mezarda.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam üstte ki güzel alınır diyecem de kapalı kasa
Altta ki alınabilir ama onunda kilometresi yüksek. Daha düşük modelli temiz bir şey bakmak daha mantıklı

Linea
Doblo
Artık bu fiyatlara maalesef bunlar var

Geri