Furkan/CharuSs
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 334
Arkadaşlar sizce 2x8 ram lerden hangi mhz değerinde almamı önerirsiniz 200 tl fark a değer mi 3600mhz yani
Ne gibi fark ederBence değer.
Yani bana geri dönüşü nasıl olur neler farkeder3600 Mhz almam daha iyi olur.
T-force vulcan 2x8 3600mhz ram b450m s2h gigabyteMarka modeli nedir? Ayrıca kullanacağınız anakart nedir?
Uyumlu olur, aldıktan sonra gecikme değerini CL16 yapabilirsiniz. Aldıktan sonra yapmak isterseniz konu açıp beni etiketleyin size yardımcı olurum ayrıca benden bu konularda daha tecrübeli olan bir hocamız var, onun da yardımını alırsınız.T-force vulcan 2x8 3600mhz RAM b450m s2h Gigabyte
Çok sağolun hocam kaydettim adınızı iyi çalışmalarUyumlu olur, aldıktan sonra gecikme değerini CL16 yapabilirsiniz. Aldıktan sonra yapmak isterseniz konu açıp beni etiketleyin size yardımcı olurum ayrıca benden bu konularda daha tecrübeli olan bir hocamız var, onun da yardımını alırsınız.
Gecikme değeri ne işe yarıyor tam olarak acabaUyumlu olur, aldıktan sonra gecikme değerini CL16 yapabilirsiniz. Aldıktan sonra yapmak isterseniz konu açıp beni etiketleyin size yardımcı olurum ayrıca benden bu konularda daha tecrübeli olan bir hocamız var, onun da yardımını alırsınız.
CL19 denilen şey gecikme oluyor işte. Mantıken frekans yükseldiğinde gecikme de yükselir. Alacağınız RAM'in çipleri kaliteli olduğundan gecikmesini rahatlıkla düşürebilirsiniz. Bu da size doğrudan performans artışı sağlar.Gecikme değeri ne işe yarıyor tam olarak acaba
Arkadaşlar 3800 4000 e çıkarma demiş anakart destekler mi acaba 3800 b450m s2hCL19 denilen şey gecikme oluyor işte. Mantıken frekans yükseldiğinde gecikme de yükselir. Alacağınız RAM'in çipleri kaliteli olduğundan gecikmesini rahatlıkla düşürebilirsiniz. Bu da size doğrudan performans artışı sağlar.
Maalesef bu anakart ile 3600 MHz üstüne çıkamıyorsunuz.Arkadaşlar 3800 4000 e çıkarma demiş anakart destekler mi acaba 3800 b450m s2h
İntel sistemse değmez AMD sistem ise anakartında destekliyorsa değerArkadaşlar sizce 2x8 RAM lerden hangi mhz değerinde almamı önerirsiniz 200 TL fark a değer mi 3600mhz yani
Şimdi 3200 mhz le 3600mhz arasında 200 tl fark var sizce bu farka değer mi frekansMaalesef bu anakart ile 3600 MHz üstüne çıkamıyorsunuz.