PS4 Temizliği Nasıl Olmalı?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
10,281
Ps4'üm epey bir yavaşladı. Zaten bunun hakkında bir konum vardı. Sıfırlamaya karar verdim ama sıfırlamadan önce tozunu almam gerektiğini hissettim. Çünkü kaç yıllık ürün bir kere bile açıp temizlemedim Max üstünü falan sildim.
Üst tarafındaki küçük kapak çok kolay bir şekilde açılıyor.
IMG_20211218_223531.jpg

Ama kapağı açtıktan sonra resimde gördüğünüz iki vidayı ne yaptıysam sökemedim. Hiçbir tornavida uymadı. Bildiğim kadarıyla Termal Macun falan yenilemesi de yapılıyormuş ne yapmam lazım.

kendin açma bence.açarsan toplaması baya zor.diski de bozabilirsin.arka tarafı da açman lazım.uzun iş.

Kim yapar böyle işleri. Elim yatkındır ama
benim de elim yatkın.ancak ps4 biraz uzun iş.beni bile zorladı.şu an açar kaparım sistemini öğrendim ancak ilk açışta disk bozuldu.kumanda anteni çıkmış.kumdandalar çekmedi.çok ince bir anten kablosu varmış onun yerini buldum.diski tamir ettim daha sonra.cidden uğraştırır.açıp kapatmak bile zaman alıyor baya.

kendin açma bence.açarsan toplaması baya zor.diski de bozabilirsin.arka tarafı da açman lazım.uzun iş.
değil ben rahatca anakartı söktüm yine birleştirdim tek yapması gereken vidaları gruplandırması (özel bi vida var glb hdd vidası üstüne kare üçgen yuvarlak ve çarpı işaretleri bulunan o vidadan içinde 1 tane var ztn başka yok)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kim yapar böyle işleri. Elim yatkındır ama
elin yatkınsa yaparsın ve bu arada sadece tozunu alma işlemci termal macun fln da yenile (anakartı sökmen için POWER kısmını sökmen lazım orayı sökmesi biraz zor bilgisayarcı bile zor sökyor orayı çıkartmaya çalışırken ben azkalsın kırıyordum sen dikkat et!)

benim de elim yatkın.ancak ps4 biraz uzun iş.beni bile zorladı.şu an açar kaparım sistemini öğrendim ancak ilk açışta disk bozuldu.kumanda anteni çıkmış.kumdandalar çekmedi.çok ince bir anten kablosu varmış onun yerini buldum.diski tamir ettim daha sonra.cidden uğraştırır.açıp kapatmak bile zaman alıyor baya.
Sadece sıfırlamak cihazı hızlandırır mı hocam. Tozunu almak niyetindeydim ama zor diyorsunuz. Elimde Termal Macun da yok zaten 😃
GTA 5 açayım dedim görüntü 144P Ve Hiç akıcı değildi. Eskiden böyle olmuyordu
Sürümü 9.03 sanırsam.

Sadece sıfırlamak cihazı hızlandırır mı hocam. Tozunu almak niyetindeydim ama zor diyorsunuz. Elimde Termal Macun da yok zaten 😃
GTA 5 açayım dedim görüntü 144P Ve Hiç akıcı değildi. Eskiden böyle olmuyordu
Sürümü 9.03 sanırsam.
Sistem Sürümünü güncelle (ps yi sıfırlamak pek bi işe yaramayabilir ama sistem sürümü güncel deilse güncelle ama yine düzelmezsede temizle yada dediğin gibi sıfırla [TEMİZLEDİKTEN SONRA TERMAL MACUN ŞARRTTTTT] )

Sistem Sürümünü güncelle (ps yi sıfırlamak pek bi işe yaramayabilir ama sistem sürümü güncel deilse güncelle ama yine düzelmezsede temizle yada dediğin gibi sıfırla [TEMİZLEDİKTEN SONRA TERMAL MACUN ŞARRTTTTT] )
Güncelledim zaten hocam 7.0 ya da 8.0 falandı şuan 9.03 ama pek bir şey değişmedi. Gece sıfırlayacağım , o da olmadı temizlik. Kaybedecek bir şeyim yok zaten , böyle oyun mu oynanır

Geri