İşlemciyi ters taktığımda ne oour

Reaksiyon skoru
44
İşlemciyi ters taktığımda bu hata verilir mi
"Over Current Have Been Detected On Your USB Device!! System will shutdown after 15 seconds to protect your mainboard!!"
YADA İŞLEMCİ BOZUK OLURSA

İşlemciyi ters taktığımda bu hata verilir mi
"Over Current Have Been Detected On Your USB Device!! System will shutdown after 15 seconds to protect your mainboard!!"
YADA İŞLEMCİ BOZUK OLURSA
Yuvaya oturmaz ki Hadi diyelim oturtmayı başardın. Mandalı kapatırken pinler yamulur

USB cihazında aşırı akım algılandı yazıyor. Bios a erişebiliyor musunuz ?

Yuvaya oturmaz ki Hadi diyelim oturtmayı başardın. Mandalı kapatırken pinler yamulur
İşlemcinin termal macununu değiştirdiğinden sonra bu hatayı almaya başladım acaba işlemcyi ters taksan bu hatayı verir mi diye sordum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

USB cihazında aşırı akım algılandı yazıyor. Bios a erişebiliyor musunuz ?
Hayır biosa giremiyorum

AMD işlemcide bu olay mümkün olamaz olsa bile pinleri yamultman gerekir.. Söküp kontrol ettin mi tekrardan. Ayrıca termal macun değişimi için işlemciyi neden sökersin.

Son düzenleme:
Takamazsın ya, takarsan zaten anında kulağında sela'lar okunur kaybettiğin için...

AMD işlemcide pinler işlemci üstünde .

Son düzenleme:
AMD işlemcide bu olay mümkün olabilir. Söküp kontrol ettin mi tekrardan. Ayrıca termal macun değişimi için işlemciyi neden sökersin.
Fanın vidalarını söktüğümde işlemci fana yapışmış 2 defa kontrol ettim fanı tutan vida varmı diye yoktu hafif çekmeye çalıştım gelmedi sağ sola hareket ettirerek çıkarmaya çalıştım yine gelmedi biraz sert çektiğimde işlemci ile çıktı işlemci yuvasındaki demir açılmadan çıktı termal macununu sürüp tekrar taktığımda açılırken bu hatayı vermeye başladı ama hatada USB portu diyor işlemci bozulmuş olabilir mi veya anakarta zarar vermiş olabilir mi

Intel olmasın o.
Düzelttim hemen kusura bakmayın .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fanın vidalarını söktüğümde işlemci dans yapışmış 2 defa kontrol ettim fanı tutan vida varmı diye yoktu hafif çekmeye çalıştım gelmedi sağ sola hareket ettirerek çıkarmaya çalıştım yine gelmedi biraz sert çektiğimde işlemci ile çıktı işlemci yuvasındaki demir açılmadan çıktı termal macununu sürüp tekrar taktığımda açılırken bu hatayı vermeye başladı ama hatada USB portu diyor işlemci bozulmuş olabilir mi veya anakarta zarar vermiş olabilir mi
Büyük ihtimal pinlerden biri zarar gördü yada tam temas etmiyor.

Tekrar çıkarıp takayım mı ?
İşlemci fanını kontrol edin tam oturmuş mu diye ? Gerekirse bir daha sıkıp deneyin.
Yuva açılmadan işlemci çıktığından, yuvayı da eğmiş olabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,431
Üyeler
183,428
Son üye
Rzgar23
Geri