Alınmaz. Bu ürünü bu şekilde nasıl kullanabilirsin ki? Rahatsız eder, büyük bir kırık çünkü.Fotoğraflarını paylaştığım TV ye 400 TL istiyor. Sizce alınır mı ? Bu şekilde kullanılır mı ? (LG 49UF7787)
Tv'nin para eden kısmı zaten panel'dir desem umarım özetlemiş olurumFotoğraflarını paylaştığım TV ye 400 TL istiyor. Sizce alınır mı ? Bu şekilde kullanılır mı ? (LG 49UF7787)
Sakın alma yani alirsanda en az 3k masraf çıkarır ileriki donemdeFotoğraflarını paylaştığım TV ye 400 TL istiyor. Sizce alınır mı ? Bu şekilde kullanılır mı ? (LG 49UF7787)
Ben de yaptırmayı düşünmüyorum. Bu şekilde kullanılabilir mi acaba düşüncesi içerisindeyim lakin panel kırığı büyüyebilir ? TV deki görüntü tamamen gidebilir ? şüphesi bana geri adım attırıyor.Öyle kullanacaksan al
Bende 2 defa oldu ikisindede büyüyor değiştirmek zorunda kaliyorsun 2 defa 2 sindede kardeşim kırdı birini yaptırdık diğeri duruyoBen de yaptırmayı düşünmüyorum. Bu şekilde kullanılabilir mi acaba düşüncesi içerisindeyim lakin panel kırığı büyüyebilir ? TV deki görüntü tamamen gidebilir ? şüphesi bana geri adım attırıyor.